Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum platesti mai putin la energia electrica, fara sa schimbi furnizorul. Ce trebuie sa faci, de fapt

Playtech Playtech,
Cum platesti mai putin la energia electrica, fara sa schimbi furnizorul. Ce trebuie sa faci, de fapt

Cum ai putea sa platesti mai putin la energia electrica? Nu e nevoie sa schimbi furnizorul. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i faci? Acest lucru te-ar putea ajuta mult la bugetul familiei. Cum platesti mai putin la energia electrica? Presdintele Consiliului Concurentei a explicat pentru Agerpres ce pot face consumatorii de electricitate pentru a . continuă pe Playtech

Cum poti plati mai putin pentru energia electrica fara sa schimbi furnizorul

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a explicat pentru Agerpres ce pot face consumatorii romani de electricitate pentru a plati mai putin de la 1 ianuarie, fara sa fie nevoiti sa isi schimbe furnizorul.

Cele mai mici si cele mai mari preturi la energia electrica. Analiza ofertelor la data de 2 ianuarie

Ofertele furnizorilor de energie electrica pot fi consultate pe site-ul ANRE, in cadrul comparatoarelor de preturi publicate pentru fiecare judet in parte si Capitala.

MINISTRUL ENERGIEI: Am cerut in scris Consiliului Concurentei sa investigheze cum au fost stabilite preturile la energia electrica pe piata universala

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat marti seara ca a cerut oficial si in scris Consiliului Concurentei sa demareze o investigatie cu privire la modul de stabilire a preturilor la energie electrica pentru piata universala, unde vor ramane cei care nu semneaza un contract cu un furnizor odata cu liberalizarea pietei, la 1 ianuarie 2021, afirmand ca i se pare ca este un abuz de putere dominanta al furnizorilor de energie electrica, conform G4media.

Igor Dodon, mesaj de felicitare: Dupa un an dificil, sper ca 2021 va fi mai bun, mai putin periculos VIDEO

Fostul presedinte Igor Dodon a inregistrat un mesaj video de felicitare pentru cetatenii Republicii Moldova, in care si-a exprimat speranta ca, dupa un an dificil, cum a fost 2020, 2021 va fi un an mai bun, mai putin periculos, mai senin. Igor Dodon a dorit intelepciune si clasei politice moldovenesti si cat mai mult patriotism in inimile tuturor politicienilor si cetatenilor, transmite IPN.

Arnautii, capra muta, cerbul si carcelul. Datini si obiceiuri de Anul Nou mai putin stiute

Unul dintre cele mai longevive festivaluri de datini si obiceiuri de iarna este organizat la Piatra Neamt, dar parada din acest an a fost anulata din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )