Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum poate pierde Simona Halep locul 1 mondial din cauza accidentarii la spate

Adevărul Adevărul,
Cum poate pierde Simona Halep locul 1 mondial din cauza accidentarii la spate

Simona Halep are probleme de sanatate si chiar daca acestea nu sunt foarte grave ar putea sa piarda locul 1 mondial. continuă pe Adevărul

DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat dupa primul se.

LiveScore: Simona Halep - Ons Jabeur / Partida ncepe n jurul orei 12:15

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. Partida va incepe in jurul orei 12:15 si va fi transmisa in regim LiveScore pe HotNews. ro.

LiveText: Simona Halep - Ons Jabeur 1-6 / Simona se retrage din cauza durerilor

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. Partida va incepe in jurul orei 12:30 si va fi transmisa in regim LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, declaratie despre starea sa de sanatate: Mi s-a blocat spatele, voi face un RMN

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, luni seara, la revenirea la Bucuresti, ca s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China, subliniind ca marti va face un RMN. Nu stiu exact ce am, am dureri.

Simona Halep a revenit in tara si merge direct la doctor: unde crede ca a gresit

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, luni seara, la revenirea la Bucuresti, ca s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China, subliniind ca marti va face un RMN.

Simona Halep abandoneaza la Openul Chinei dupa un singur set disputat!

Simona Halep a abandonat, duminica, intalnirea cu Ons Jabeur din Tunisia, locul 113 mondial, dupa primul set in care a obtinut un singur game. Halep continua astfel seria inceputa la Wuhan, dupa ce pierdea in primul tur la Dominika Cibulkova.

Simona Halep lamureste problema herniei de disc! Are sau nu nevoie de operatie liderul mondial WTA

Simona Halep a pus pe jar lumea sportului prin anuntul facut azi, privind hernia de disc de care sufera in acest moment.

Simona Halep a primit rezultatul RMN-ului: de ce afectiune sufera liderul mondial

Revenita din China, Simona Halep a efectuat azi un RMN, iar rezultatul analizelor a relevat ca liderul mondial are hernie de disc.

Simona Halep s-a intors acasa! Anunt important facut de liderul mondial la revenirea in tara

Simona Halep s-a intors in Romania dupa doua turnee nereusite in China, la Wuhan si Beijing, pe care le-a parasit in turul I.

Clasamentul WTA: Avans micsorat pentru Simona Halep - Jucatoarea noastra, lider mondial pentru a 48-a saptamna

Simona Halep a mai pierdut din avantajul pe care il avea in fruntea ierahiei mondiale, distanta fata de Caroline Wozniacki fiind acum de 2451 de puncte fata de 2555 cat era la precedentul clasament WTA). Halep a bifat saptamana cu numarul 48 pe primul loc, aflandu-se la doar 3 lungimi distanta de Victoria Azarenka are 51).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )