Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum se prepara cea mai gustoasa pasta de masline cu busuioc si ceapa

Adevărul Adevărul,
Cum se prepara cea mai gustoasa pasta de masline cu busuioc si ceapa

Pentru vegetarieni sau cei care au adoptat un stil alimentar benefic sanatatii, reteta pastei de masline poate fi una din cele mai inspirate optiuni atunci cand vine vorba de prepararea unor gustari rapide. continuă pe Adevărul

Germania a depasit Norvegia devenind cea mai mare piata de autovehicule electrice din Europa

Germania a depasit Norvegia devenind cea mai mare piata de autovehicule electrice din Europa, semn ca utilizatorii sunt interesati de aceasta tehnologie, asa cum modelele Volkswagen si Daimler sunt pregatite sa depaseasca vanzarile Tesla.

Un procuror DIICOT a scris cea mai buna piesa de teatru a anului in Romania

Daniel Oltean, procuror in cadrul Serviciului teritorial DIICOT Targu Mures, a obtinut luni seara la Alba Iulia premiul pentru cea mai buna piesa de teatru a anului 2017, in cadrul Galei UNITER. Piesa premiata se.

Un procuror DIICOT a scris cea mai buna piesa de teatru a anului in Romania. Numai mie mi se putea intampla asta

Daniel Oltean, procuror in cadrul Serviciului teritorial DIICOT Targu Mures, a obtinut luni seara la Alba Iulia premiul pentru cea mai buna piesa de teatru a anului 2017, in cadrul Galei UNITER. Piesa premiata se numeste 50 de secunde.

Amal Clooney, din spate printesa, din fata o fashionista. A reusit sa fie cea mai chic de la MET Gala

Poate ca nu a fost cea mai inspirata tinuta, avand in vedere dress code-ul de anul acesta de la MET Gala, hainele de inspiratie catolica si papala, insa Amal Clooney sigur a marcat cea mai cool asociere de elemente vestimentare.

Catalin Cretu, Visa: Reteaua de acceptare a platilor cu cardul, cea mai mica din Europa raportat la numarul de locuitori

Romanii din mediul urban au in medie mai mult de un card in portofel, iar pentru cei obisnuiti cu gestul platii electronice singurul obstacol este reteaua de acceptare, care este cea mai mica din Europa raportat la numarul de locuitori, potrivit lui.

Noi curse aeriene sunt anuntate, din vara, de la Iasi. Cu cat a crescut traficul prin cea mai mare aerogara din Moldova

Oficialii aerogarii iesene au prezentat cea mai recenta analiza de trafic, prilej cu care au anuntat si noile destinatii ale unuia dintre operatorii low-cost.

Cea mai tare telenovela din showbiz! I-a furat iubita celui mai bun prieten, iar acum a lasat-o insarcinata!

Incurcate mai sunt itele iubirii printre tinerii de bani gata care se invart in lumea mondena. Dupa ce i-a furat iubita celui mai bun prieten si a devenit astfel protagonistul unei adevarate telenovele, unul.

VIDEO Orasul din Romania in care inveti istorie mergand pe strada. Se amenajeaza cea mai mare galerie foto in aer liber

Intrarea in Buzau dinspre Ploiesti ii va oferi calatorului primele indicii ca se afla in a cea de-a doua garnizoana ca marime din tara, dupa Bucuresti. Gardul unitatii militare din Bariera Ploiesti va fi acoperit cu o expozitie permanenta de fotografii istorice. in dreptul Cimitirului Eroilor vor fi pozitionate steagurile tuturor natiunilor care au eroi inhumati la Buzau.

Numai de bine. Cea mai fotografiata gradina de flori din lume

Turistii din intreaga lume au ocazia sa viziteze in aceasta perioada cea mai spectaculoasa gradina de primavara din lume. Spectacolul uimitor al celor 7 milioane de flori pur si simplu iti taie.

Cea mai ieftina casa din Romania. Este situata in Oradea si se vinde cu 5.000 de lei

Un executor judecatoresc scoate la licitatie un imobil de 28 de metri patrati. Pretul de incepere a licitatiei, care va avea loc in data de 24 mai, este de 5. 100 de lei. Casa este situata in Oradea, pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )