Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Orasul din Romania in care inveti istorie mergand pe strada. Se amenajeaza cea mai mare galerie foto in aer liber

Adevărul Adevărul,
VIDEO Orasul din Romania in care inveti istorie mergand pe strada. Se amenajeaza cea mai mare galerie foto in aer liber

Intrarea in Buzau dinspre Ploiesti ii va oferi calatorului primele indicii ca se afla in a cea de-a doua garnizoana ca marime din tara, dupa Bucuresti. Gardul unitatii militare din Bariera Ploiesti va fi acoperit cu o expozitie permanenta de fotografii istorice. in dreptul Cimitirului Eroilor vor fi pozitionate steagurile tuturor natiunilor care au eroi inhumati la Buzau. continuă pe Adevărul

Vedeta din Romania care a vorbit deschis de RELATIA cu Stefan Banica jr: Eram mai salbatica!

Sunt celebri, au fost idolii unei intregi generatii si multi si-ar fi dorit sa-i vada impreuna mai mult decat pe micul ecran. Au fost, nu au fost?. Oana Sarbu, prietena apropiata de-a lui Stefan Banica.

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

Timisoara: Medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, a murit la 80 de ani (FOTO)

Ioan Munteanu, medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, in anul 1995, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. De asemenea, in anul 2001, doctorul a asistat la nasterea primului.

Doliu in lumea medicala din Romania! Medicul care a realizat prima fertilizare in vitro de la noi a murit

Medicina din Timisoara e in doliu, dupa ce doctorul Ioan Munteanu a murit. Membru al Academiei Romane, profesorul, considerat unul dintre cei mai straluciti medici din Romania, s-a stins din viata la 80 de.

Cum functioneaza Netflixul pentru jucarii din Romania?

Evertoys e un startup romanesc care functioneaza ca un Netflix pentru piata de jucarii din Romania. Compania imprumuta jucarii copiilor, iar acum a primit si o investitie.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania anunta MARELE DEZASTRU: Vor fi urmari GRAVE pentru POPOR

Cea mai cunxoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gheorghiu, a lansat pe blogul personal o noua profetie cutremuratoare. in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care -mi spune ceva cutremurator. Glasul.

Harta clanurilor din Romania. Cine actioneaza in toata tara

Prostitutie, camatarie, trafic de carne vie, taxe de protectie, droguri. Cam astea sunt trecute in CV-ul fiecarui interlop din Romania. Tara noastra nu duce lipsa de astfel de persoane care sfideaza legea.

Harta clanurilor din Romania

Prostitutie, camatarie, trafic de carne vie, taxe de protectie, droguri. Cam astea sunt trecute in CV-ul fiecarui interlop din Romania. Tara noastra nu duce lipsa de astfel de persoane care sfideaza legea.

DW: Fraude de O SUTA DE MILIOANE DE EURO cu COPII-FANTOMA din Romania si Bulgaria. Un nou tip de CRIMINALITATE da batai de cap autoritatilor germane

Presa germana scrie despre fraude de o suta de milioane de euro, cu alocatii pentru copii fantoma, din Romania si Bulgaria. Li se intocmesc documente false potrivit carora ar trai si ar merge la scoal.

PNL sesizeaza CE si BCE privind interventia politicului in politica monetara din Romania

Partidul National Liberal a decis, luni, in cadrul Biroului Executiv al partidului, sa sesizeze Comisia Europeana si Banca Centrala Europeana cu privire la interventia directa a politicului in politica monetara din Romania, scrie Ziare. com .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )