Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum prepari cel mai bun si mai pufos cozonac de Paste: trucuri dezvaluite de Catalin Scarlatescu

Adevărul Adevărul,
Cum prepari cel mai bun si mai pufos cozonac de Paste: trucuri dezvaluite de Catalin Scarlatescu

Pentru ca se apropie Pastele, iar un desert traditional romanesc cum este cozonacul nu poate lipsi de pe masa de sarbatori, bucatarul-sef Catalin Scarlatescu impartaseste cateva dintre trucurile ce te vor ajuta sa pregatesti cel mai bun cozonac. continuă pe Adevărul

Cel mai scump ou de Paste din lume - FOTO

Cel mai scump ou de Paste din lume este din aur alb, incrustat cu 910 diamante. Sursa:inews. bg Piesa unicat a fost realizata la Londra de bijutierul Martin Geoffrey si este de.

Bursele din Europa au incheiat cel mai bun trimestru din ultimii doi ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat vineri, in majoritate, dupa anuntul privind evolutia inflatiei in zona euro, pietele incheind trimestrul cu cea mai buna crestere din ultimii doi ani.

Cel mai bun prieten al omului, cel mai mare inamic al infractorului. De ziua lor, jandarmii au demonstrat cum actioneaza cainii dresati

Jandarmii olteni au sarbatorit luni, 3 aprilie 2017, 167 ani de la emiterea actului recunoscut drept documentul de infiintare a armei, standurile amenajate in fata Consiliului Judetean constituid o atractie in special pentru copii.

Patricia Tig ocupa, in mod oficial, cel mai bun loc din cariera. Pe ce locuri sunt romancele in clasamentul WTA

Patricia Tig a intrat in premiera intre primele 90 de jucatoare ale lumii. Romania are in continuare 5 fete in Top 100 mondial.

FOTO. O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a primit titlul de cel mai frumos primar din lume

Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. De asemenea, ea a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume, potrivit The Telegraph.

Romania, pe locul doi in topul tarilor UE cu cel mai mic salariu minim pe economie

Romania are al doilea cel mai mic salariu minim pe economie dintr-o lista de 20 de tari din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de KPMG. Salariul minim din Romania are o valoare de 323 de.

Cel mai cunoscut expert mondial in alaptare, doctorul Jack Newman, conferentiaza la Cluj

Doctorul Jack Newman, cel mai cunoscut expert mondial in domeniul alaptarii, vine pentru a III-a oara in Romania, la invitatia Asociatiei ProMAMA. Evenimentul O zi cu Dr. Jack Newman se va desfasura in Cluj-Napoca, pe 8 aprilie 2017.

O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume VIDEO

O fosta regina a frumusetii a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului, dar si prima fosta Miss World care detine o astfel de functie, relateaza cotidianul britanic The Daily Telegraph.

Android are de-a face cu cel mai sofisticat malware de pana acum

Un nou malware pentru Android a fost descoperit si acesta pare sa fie cel mai sofisticat creat pentru acest sistem de operare. Cercetatorii in domeniulsecuritatii de la Google si de la Lookout avertizeaza cu privire la existenta unui nou malware, care este un atac extrem de sofisticat. Acesta se numeste Chrysaor si a luat nastere, [].

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )