Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum ar putea fi reparata legea recursului compensatoriu prin Ordonanta anuntata de Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
Cum ar putea fi reparata legea recursului compensatoriu prin Ordonanta anuntata de Tudorel Toader

Dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat marti adoptarea, in cursul saptamanii viitoare, a unei ordonante pentru modificarea legii recursului compensatoriu, experti din sistem cred ca, in cazul in care legea nu este abrogata in totalitate, este necesara eliminarea modificarilor favorabile introduse de Parlament. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu: Voi prezenta doamnei prim-ministru posibilele solutii de urmat (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni dimineata ca va avea o intrevedere cu premierul Viorica Dancila in care se va discuta despre legea recursului compensatoriu si efectele acestor masuri si i.

Cum a scapat din puscarie, pe baza recursului compensatoriu, recidivistul care a talharit si a zdrobit in bataie un batran de 75 de ani din Galati

Inainte de a se aplica legea recursului compensatoriu judecatorii i-au refuzat lui Marcel Tabac eliberarea conditionata deoarece n-a dat semne de indreptare. Cele 108 zile castigate de condamnat nu mai pot fi adaugate la o noua eventuala pedeapsa pentru ca, legal, sunt considerate reparatie morala pentru aglomeratia din penitenciar.

Tudorel Toader: Guvernul va adopta saptamna viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu

Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, a declarat, marti, pentru HotNews. ro, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Controversata lege a recursului compensatoriu, adoptata de majoritatea PSD-ALDE, a devenit dintre principalele teme de pe agenda publica din ultima perioada in urma valului de infractiuni cu violenta comise de condamnati eliberati in baza acestui act normativ.

Tudorel Toader: Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat ca Executivul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu.

Tudorel Toader: Guvernul va adopta o OUG pentru modificarea legii recursului compensatoriu

Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, a declarat, marti, pentru HotNews. ro , ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

TUDOREL TOADER: Guvernul va adopta OUG de modificare a recursului compensatoriu

Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu, a declarat astazi ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Toader, despre intalnirea cu Dancila pe tema recursului compensatoriu: Voi prezenta evaluarea consecintelor recursului si solutiile de urmat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca azi se va intalni cu premierul Viorica Dancila si ii va prezenta o evaluare a consecintelor Legii recursului compensatoriu, dar si solutiile de urmat.

LUDOVIC ORBAN: Depunem proiectul de abrogare a legii recursului compensatoriu

PNL depune luni, in Parlament, proiectul de abrogare a legii recursului compensatoriu, a anuntat presedintele partidului, Ludovic Orban.

Un recidivist din Arges eliberat in baza recursului compensatoriu i-a rupt maxilarul unui tanar. in 2015 taiase gatul unui barbat cu sabia

Un barbat recidivist din Pitesti, condamnat pentru tentativa de omor si eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu, i-a rupt maxilarul unui tanar. in vara lui 2015, recidivistul taiase gatul unui barbat cu sabia.

Un recidivist eliberat in baza recursului compensatoriu i-a rupt maxilarul unui tanar. in 2015 taiase gatul unui barbat cu sabia

Un barbat recidivist din Pitesti, condamnat pentru tentativa de omor si eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu, i-a rupt maxilarul unui tanar. in vara lui 2015, recidivistul taiase gatul unui barbat cu sabia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )