Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum raspunde Klaus Iohannis la afirmatiile ca Rusia a castigat in Moldova in fata Occidentului

Adevărul Adevărul,
Cum raspunde Klaus Iohannis la afirmatiile ca Rusia a castigat in Moldova in fata Occidentului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost intrebat ce parere are despre faptul ca tot mai multe voci spun ca Rusia a castigat in fata Occidentului in privinta Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, la Galati: Am facut 3 ore si jumatate cu masina. Moldova are nevoie de legaturi mai bune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galati, ca Moldova are nevoie de legaturi mai bune cu restul tarii si a precizat ca a facut din Bucuresti trei ore si jumatate cu masina, transmite Mediafax.

FOTO De ce parintii lui Klaus Iohannis locuiesc in Germania. Ce meserii au avut si cum arata

Klaus Werner Iohannis, roman de etnie germana, a fost nascut in Sibiu, dar parintii ii sunt departe. De ce acestia locuiesc in Germania? Ce meserii au avut si cum arata? De ce parintii lui Klaus Iohannis locuiesc in Germania? Klaus Werner Iohannis 60 de ani), ortografiat in germana Johannis, este un roman de etnie germana.

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

Ce a povestit Klaus Iohannis la conferinta de presa de la Galati. Sa vedeti ce am patit la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca la Congresul PPE care a avut loc la Zagreb s-au tinut mai multe discursuri despre Romania, lucru care l-a impresionat. Seful statului i-a indemnat pe romani sa mearga la vot si a precizat ca PSD trebuie sa ajunga in Opozitie si sa ramana acolo mai multi ani. Klaus Iohannis: .

Cine este seful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toata echipa a fost schimbata recent

Actualul Presedinte in functie are un nou sef de campanie pentru acest ultim tur al alegerilor prezidentiale. Liberalii au anutat, printr-un comunicat de presa cine va fi persoana care se va ocupa de campania lui Klaus Iohannis. Ludovic Orban, seful de campanie al lui Klaus Iohannis a fost inlocuit in urma cu putin timp din .

Viorica Dancila, un ultim atac impotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Adevaratele intentii si mize ale lui Klaus Iohannis

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Viorica Dancila, un .

KLAUS IOHANNIS: Sustin alegerea primarilor in doua tururi, dar nu prin ordonanta de urgenta

Candidatul PNL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bacau, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, dar nu agreeaza o reglementare in acest sens prin ordonanta de urgenta.

Viorica Dancila il cheama pe Klaus Iohannis la dezbatere printr-o scrisoare deschisa

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila se adreseaza, intr-o scrisoare deschisa, romanilor, jurnalistilor, formatorilor de opinie, lansand un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul sau Klaus Iohannis la o dezbatere incepand cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Ea il acuza din nou pe presedinte ca fuge de intrebari si anunta ca echipa sa de campanie incearca sa contacteze staff-ul lui Iohannis.

Ultima zi de campanie Dupa ce il acuza de dispret, Dancila il invita, din nou, la confruntare pe Klaus Iohannis Iohannis: Miza e clara. Ori eu, ori PSD Raspunsul echipei de campanie a presedintelui - UPDATE

In ultima zi de campanie electorala inaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD Viorica Dancila il invita, din nou, pe presedintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, sustinand ca echipa ei incearca sa ia legatura cu staff-ul contracandidatului. Seful statului a precizat, in repetate randuri, ca refuza orice dezbatere cu liderul unui partid care a guvernat impotriva romanilor.

P Klaus Iohannis ii cheama pe romani la vot. PSD a schimbat de multe ori fetele, dar niciodata nu si-a schimbat naravul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD trebuie trimis in Opozitie pentru ani buni si a facut apel la romani sa mearga la vot pe 24 noiembrie. Pe baza votului romanilor, Klaus Iohannis va construi Romania normala, alaturi de Guvernul PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )