Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine este seful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toata echipa a fost schimbata recent

Playtech Playtech,
Cine este seful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toata echipa a fost schimbata recent

Actualul Presedinte in functie are un nou sef de campanie pentru acest ultim tur al alegerilor prezidentiale. Liberalii au anutat, printr-un comunicat de presa cine va fi persoana care se va ocupa de campania lui Klaus Iohannis. Ludovic Orban, seful de campanie al lui Klaus Iohannis a fost inlocuit in urma cu putin timp din . continuă pe Playtech

Culise din sedinta PNL. Ce spune seful de campanie al lui Iohannis despre strategia PSD in ultimele zile

Dan Motreanu, seful de campanie al lui Klaus Iohannis, i-a avertizat pe liberalii din conducerea PNL ca PSD va incerca in ultimele zile de campanie elecorala sa atraga sustinerea mai multor judete din zona Moldovei.

KLAUS IOHANNIS: Dezbaterea va incepe la ora 19:00

Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore. La dezbaterea electorala organizata de echipa de campanie a lui Iohannis, jurnalistii, analistii, politologii si comentatorii politici invitati vor putea adresa intre doua si patru intrebari. Potrivit anuntului facut sambata, la eveniment vor participa, in sala, studenti si jurnalisti care nu vor putea interveni in discutie.

SONDAJ. Cine credeti ca a castigat dezbaterile din aceasta seara? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Presedintele Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila, s-au duelat de la distanta in dezbateri. Fostul premier a renuntat in ultima clipa la ideea de a intrat peste dezbaterea lui Iohannis si a.

Controversa in presa legat de dezbaterea organizata de echipa lui Klaus Iohannis

Dezbaterea organizata marti seara, la Bucuresti, de echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a ridicat semne de intrebare in media, dupa ce mai multe nume de jurnalisti au fost incluse pe lista celor agreati sa adreseze intrebari si pe lista celor invitati sa sa participe tacit la discutie.

Klaus Iohannis a ramas alaturi de tricolori. De trei zile

Presedintele Klaus Iohannis si staff-ul sau de campanie au ramas aproape de nationala de fotbal a Romaniei, cea care vineri seara a ratat deplorabil calificarea la Campionatul European de Tineret. Cel putin.

Lista jurnalistilor si analistilor care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Sase nume de jurnalisti si analisti erau convenite luni la pranz de stafful de campanie al presedintelui Klaus Iohannis si confirmate pentru a participa la dezbaterea organizata marti seara de Scoala.

SONDAJ. Cu cine veti vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiale? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Mai e doar o zi pana incep alegerile prezidentiale votul din diaspora, n. red. ), iar romanii au de ales intre presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila. Dupa o.

Cine sunt jurnalistii care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis refuza o dezbatere cu prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila si va organi.

Cine ii va pune intrebari lui Klaus Iohannis la dezbaterea organizata de SNSPA

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, candidatul.

Ce a povestit Klaus Iohannis la conferinta de presa de la Galati. Sa vedeti ce am patit la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca la Congresul PPE care a avut loc la Zagreb s-au tinut mai multe discursuri despre Romania, lucru care l-a impresionat. Seful statului i-a indemnat pe romani sa mearga la vot si a precizat ca PSD trebuie sa ajunga in Opozitie si sa ramana acolo mai multi ani. Klaus Iohannis: .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )