Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

Playtech Playtech,
Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si . continuă pe Playtech

INTERACTIV Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden in statele cheie? Configureaza rezultatele si vezi in ce scenariu ar castiga fiecare dintre candidati

In cel putin 14 state americane lupta dintre Donald Trump, candidatul republicanilor, si Joe Biden, candidatul democratilor, este una foarte stransa. Victoria in oricare din aceste state ar putea inclina balanta intr-o parte sau alta, avand in vedere sistemul electoral american: nu conteaza votul popular, ci rezultatele din fiecare state separat care dau la final numarul de electori. Primul la 270 de electori castiga.

Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden? Ofertele electorale ale celor doi candidati la Casa Alba

Confruntarea dintre Donald Trump si Joe Biden pentru Casa Alba nu se limiteaza doar la invective si insulte intre cei doi candidati. Presedintele in exercitiu republican si adversarul sau democrat propun de asemenea doua programe sensibil diferite.

Alegeri SUA: Mitingurile electorale ale lui Donald Trump au cauzat peste 30.000 de cazuri de Covid-19 (studiu)

Mitingurile electorale ale presedintelui american Donald Trump au dus la peste 30. 000 de cazuri confirmate de Covid-19 si probabil au cauzat moartea a 700 de americani, conform unui studiu realizat de o echipa de la Stanford.

ALEGERI SUA: Trump a castigat in alte 5 state

Donald Trump a castigat alegerile in Wyoming, South Dakota, North Dakota, Louisiana si Nebraska.

ALEGERI SUA: Trump a castigat in West Virginia

Donald Trump a fost anuntat castigator in West Virginia, cu un numar de 5 voturi ale electorilor statului.

Alegeri SUA: Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul

Senatoarea republicana Susan Collins a fost realeasa in Maine, iar rivala sa democrata a felicitat-o miercuri pentru victoria care anuleaza practic oportunitatea democratilor de a recastiga o majoritate in camera superioara, potrivit AFP. Alegeri SUA 2020 infrangere pentru democrati in Congres: Sanse minime de a castiga majoritatea in Senat .

Alegeri SUA 2020 - REZULTATE Prezidentialele, decise in cateva state cheie Joe Biden castiga in Michigan si Wisconsin Biden conduce in Nevada si se apropie de Trump in Pennsylvania

Pe masura ce voturile sunt numarate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, datele venite din sectiile de votare americane sugereaza ca scorul va fi mai strans decat o aratau sondajele de opinie, atat Donald Trump cat si Joe Biden trecandu-si in cont victorii in cateva state-cheie. intr-o declaratie data dupa miezul noptii ora Washingtonului) Biden le-a spus sustinatorilor sai ca va castiga, in timp ce Trump a sustinut pe Twitter ca ei incearca sa fure alegerile. Situatia voturilor din colegiu electoral in acest moment: Biden - 264 Trump - 214------------------------23. 30 in Pennsylvania Biden e in urma cu circa 320. 000 de voturi fata de Trump, dar diferenta intre cei doi este in continua scadere. 23 Biden este declarat castigator in Michigan de CNN. Cu victoria in Michigan Biden castiga 16 voturi din colegiul electoral. 20 Biden, primul mesaj dupa rasturnarea de situatie din statele cheie: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi. 23:15 Echipa lui Trump cere Curtii Supreme sa intervina in numararea voturilor din Pennsylvania 23. 00 Ultimele cifre din Michigan il pun pe Biden in fata cu peste 1,1%, circa 61. 000 de voturi in fata lui Trump. 21:35 Trump cere suspendarea numararii in Michigan 21:10 Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul 21. 00 Distanta dintre Biden si Trump in Michigan este de peste 44. 000 de voturi, la aproape 94% de voturi centralizate. 00 Trump va cere o renumarare a voturilor in statul Wisconsin, anunta managerul de campanie Bill Stepien, intr-un comunicat19. 54 Numaratoare aproape de final in Wisconsin, iar Biden e in fata cu 20. 533 de voturi. 19 Echipa lui Trump se pregateste de contestarea rezultatelor in unele state americane.

Alegeri SUA 2020. Echipa lui Biden il acuza pe Trump ca incearca sa opreasca numararea voturilor

Echipa de campanie a candidatului democrat la presedintia SUA, Joe Biden, l-a atacat miercuri pe presedintele in exercitiu, republicanul Donald Trump, care a parut sa ameninte cu o batalie in instanta pentru a opri inregistrarea voturilor, avertizand ca si democratii au avocati care vor lupta pentru numararea fiecarui vot, informeaza Reuters.

ALEGERI SUA: Echipa de campanie a lui Biden denunta drept scandaloasa amenintarea lui Trump cu privire la sesizarea Curtii Supreme

Echipa de campanie a lui Joe Biden a anutat miercuri ca va lupta impotriva oricaror eforturi ale presedintelui Donald Trump de a recurge la Curtea Suprema pentru a opri inregistrarea voturilor in alegerile prezidentiale americane de marti, relateaza The Associated Press.

Alegeri SUA: Colegiile electorale de pe coasta de vest s-au inchis, se mai voteaza doar in Alaska si Hawaii

Ziua electorala din Statele Unite a ajuns practic la final cu inchiderea colegiilor electorale din statele California, Oregon, Washington si Idaho, astfel ca votul s-a incheiat in 48 din cele 50 de state din tara, transmite miercuri EFE, preluata de Agerpres. Odata cu inchiderea urnelor pe coasta de vest a SUA, marti la ora locala 20:00 04:00 GMT, miercuri), se mai voteaza doar in Alaska si in Hawaii. Cu o ora inainte 03:00 GMT), se inchisesera si colegiile electorale in Iowa, Montana, Utah, Nevada si o parte din statul Idaho. Dintre toate acestea, singurele considerate state-cheie, care pot inclina balanta fie in favoarea republicanului Donald Trump, fie a democratului Joe Biden, sunt Iowa si Nevada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )