Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum a ratat Dacia solutia salvatoare pe cea mai mare piata din Europa

Playtech Playtech,
Cum a ratat Dacia solutia salvatoare pe cea mai mare piata din Europa

Dacia, ca alti producatori auto, are probleme in perioada asta. Dar putea sa salveze o parte din vanzari, daca lansa un pic mai devreme un model electric. Ultimii doi ani au fost cruciali. continuă pe Playtech

Wall Street, cea mai mare scadere din ultimele trei luni

Bursa de la New York a inregistrat astazi cea mai proasta sesiune din ultimele trei luni. Scaderea pietei bursiere este cauzata de incertitudinile economice si evolutia pandemiei din Statele Unite, relateaza AFP.

Cod galben de ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti

Intreaga tara se afla sub Cod galben de averse torentiale si vijelii pana marti dimineata la ora 10:00, potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo, azi, 14 iunie 2020. Vreme instabila in cea mai mare parte a tarii

Ploile isi vor face simtita prezenta si duminica, manifestandu-se prin descarcari electrice, vijelii si grindina in majoritatea regiunilor tarii. Prognoza meteo in principalele zone din.

Chicu: Transportul public este sursa cea mai mare de contaminare a cetatenilor cu COVID-19

Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica a venit cu recomandarea catre autoritatile publice locale din Chisinau si Balti ca programul de activitate a transportului public sa fie unul special, cum a fost in perioada starii de urgenta, adica sa circule citeva ore dimineata si cateva seara.

Cea mai scumpa carte din toate timpurile. Pentru ce a platit Bill Gates aproape 31 de milioane de dolari

Cea mai scumpa carte din lume este Codex Leicester, un faimos manuscris al lui Leonardo Da Vinci, cumparat de Bill Gates, in 1994.

Cea mai proasta veste pentru pensionari. Este valabil pentru toate pensiile din Romania

Institutul National de Statistica vine cu o veste proasta pentru pensionari. Pensia medie in raport cu salariul a scazut in primul trimestru din acest an, fata de ultimul trimestru al anului trecut. Astfel, s-au constatat discrepante uriase intre pensionari, in functie de judetul de domiciliu. Pensia medie a scazut in raport cu salariul, in primul .

Cea mai proasta veste pentru iubitorii de fotbal! Primul meci din Liga I, amanat cu scandal

Dupa o intrerupere destul de lunga, Liga 1 de fotbal din Romania ar fi trebuit sa revina in forta, incepand de astazi, vineri 12 iunie. Primul meci al ligii, meciul dintre Universitatea Craiova si FC Botosani, conform protocolului, trebuia sa se joace fara spectatori. Cea mai proasta veste pentru iubitorii de fotbal Conform ultimelor informatii .

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume, la 15 ani de cand a devenit celebra

Iti amintesti imaginea ei de copil inocent si dragalas care a facut furori acum multi ani? Cea mai frumoasa fetita din lume este acum o tanara in varsta de 19 ani, cu aproape 4 milioane de fani pe contul de Instagram. Aparitiile ei fac senzatie atat pe retelele de socializare, cat si in lumea mondena!.

Mamaliga cu branza. Cea mai buna reteta de mamaliga cu branza. Simpla si usoara

Va prezentam mai jos o reteta delicioasa de mamaliga cu branza. Mamaliga cu branza este un fel de mancare traditional romanesc ce nu poate fi refuzat niciodata, de nimeni. Reteta de mamaliga cu branza. Cea mai buna si simpla reteta de mamaliga cu branza Am ales pentru dumneavostra, de data aceasta, o reteta delicioasa de .

China, cel mai mare numar de infectari din luna aprilie: 11 cartiere in carantina

China inregistreaza noi cazuri de infectare cu Covid, dupa cum au anuntat autoritatile de la Beijing, precizand ca acesta este cel mai mare numar de infectari zilnice din 13 aprilie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )