Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Nicusor Dan: Am incredere ca dupa numaratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei si va garantez ca de la momentul investirii vom incepe constructia noului Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine o prima declaratie de presa de la momentul in care rezultatele exit poll-ului CURS-Avangarde valabile pentru ora 19. 30) l-au.

Surpriza! Ce a raspuns Nicusor Dan cand a fost intrebat daca se inscrie in PNL

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, dat castigator de rezultatele exit-poll, a fost intrebat, duminica seara, daca se va inscrie in PNL. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea.

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,8%, Gabriela Firea - 38,2%. Exit-poll CURS-Avangarde, pentru ora 21.00

Rezultate la alegerile locale 2020 cele exit-poll, valabile la ora 21. 00, reconfirma victiroa lui Nicusor Dan in Bucuresti. HotNews. ro prezinta, rezultatele la alegerile locale 2020, exit-poll CURS-Avangarde, pentru Primaria Bucuresti si sectoare. Consiliul General Bucuresti: PSD si USR-PLUS, umar la umar cu - 33,1%, PNL - 17,2 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 21.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Nicusor Dan e primul in Capitala, cu 47,8%. Gabriela Firea are 38,2%, iar Traian Basescu e al treilea, cu 9,4%

UPDATE, 27 septembrie, ora 22. 54: Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la 21. 00, ora inchiderii sectiilor de vot, il arata castigator pe Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

NICUSOR DAN: Este ziua de nastere a noului Bucuresti

Candidatul sustinut de PNl si USr PLUS entru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca este ziua de nastere a noului Bucuresti, conform news. ro.

Nicusor Dan, prima reactie dupa aflarea scorului: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastra!

Nicusor Dan a avut prima reactie dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )