Libnet.ro
UNICEF

13:15

Surpriza! Ce a raspuns Nicusor Dan cand a fost intrebat daca se inscrie in PNL

Antena3 Antena3,
Surpriza! Ce a raspuns Nicusor Dan cand a fost intrebat daca se inscrie in PNL

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, dat castigator de rezultatele exit-poll, a fost intrebat, duminica seara, daca se va inscrie in PNL. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea. continuă pe Antena3

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Nicusor Dan a refuzat sa raspunda intrebarilor Antena 3: Va veti retrage plangerile impotria Primariei?

Nicusor Dan a refuzat sa raspunda intrebarilor Antena 3, la finalul conferintei de presa pe care a sustinut-o impreuna cu liderul PNL, Ludovic Orban. Mihaela Birzila l-a intrebat pe viitorul primar al Capitalei daca isi va retrage plangerile depuse impotriva Primariei Capitalei, insa acesta a plecat.

Barna, despre intalnirea Iohannis-Nicusor Dan: Mi se pare perfect legitima ingrijorarea presedintelui de a avea inca patru ani cu PSD

Liderul USR, Dan Barna considera perfect legitima ingrijorarea presedintelui despre perspectiva de a avea inca patru ani cu PSD. intrebat daca ar trebui ca presedintele sa se implice in lupta pentru alegerile locale, Barna argumenteaza ca presedintele unei tari are responsabilitate pentru functionarea tarii pe toate palierele.

Ciolacu, despre intalnirea lui Nicusor Dan cu Iohannis: La Cotroceni s-a facut un sediu de campanie. Timp de 4 ani nu a chemat-o niciodata pe Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat ca Palatul Cotroceni s-a transformat in sediu de campanie, intrebat despre intalnirea intre Nicusor Dan si Klaus Iohannis. Liderul PSD l-a intrebat pe seful statului de ce timp de 4 ani nu a chemat-o niciodata pe Gabriela Firea la Cotroceni si sa fie interesat de problemele bucurestenilor.

intalnire misterioasa la Palatul Cotroceni: Ludovic Orban si Nicusor Dan, chemati de presedintele Iohannis. Pot sa confirm...

Vizita surpriza in aceasta dimineata la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan au avut o discutie cu Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia Prezidentiala.

Nicusor Dan: Asigur bucurestenii ca, atunci cand voi depune juramantul, va incepe o alta administratie, una partenera cu cetateanul, care foloseste energiile deosebite ale orasului

Nicusor Dan, viitorul primar General al Capitalei, le-a promis bucurestenilorca peste zece zile, atunci cand va depune juramantul, le va arata o altfel de administratie a orasului, una prietenoasa cu.

VIDEO Nicusor Dan: Daca veti continua sa iesiti la vot in acelasi ritm, in seara asta va invinge bunul simt

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan i-a indemnat pe bucuresteni sa iasa in continuare in numar mare la vot, spunand ca daca se mentine ritmul de prezenta, atunci va invinge bunul simt, iar Capitala va intra, in sfarsit, intr-o zona de normalitate.

Nicusor Dan: O sa avem un final fericit in seara asta daca ritmul de vot se pastreaza

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, spune ca, toate informatiile converg catre ideea ca o sa avem in seara asta un final fericit daca se mentine ritmul de vot.

Nicusor Dan: O sa avem in seara aceasta un final fericit daca ritmul de vot se mentine

Nicusor Dan se asteapta la un final fericit duminica seara, daca ritmul de vot se pastreaza asa cum este acum.

Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea, primarul in functie, ca revarsa rauri de minciuni, inventii absurde si elucubratii. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, iar despre mine puteti afla ca am terorizat un oras intreg, a afirmat Nicusor Dan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )