Libnet.ro
UNICEF

09:01

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminica seara rezultatele de la alegeri si a afirmat ca, pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel.

Celebrul Carnaval de la Rio a fost amanat din cauza pandemiei de COVID-19. Este pentru prima data in 100 de ani cand nu are loc

Celebru Carnaval de la Rio, care trebuia sa aiba loc pe 12 februarie 2021, a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, care face ravagii in Brazilia. Este pentru prima data in 100 de ani cand faimosul eveniment.

Ludovic Orban: Este o zi istorica. Este pentru prima data de la Revolutie...

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile locale.

Andreea Esca si fiica ei au mers impreuna la vot. Alexia a votat pentru prima data la alegerile locale

Duminica aceasta cetatenii romani ies la vot pentru a-si alege primarii de oras si reprezentantii de judet pentru urmatorii patru ani. Foarte multe persoane publice si-au facut deja aparitia, de dimineata,.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, intalnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Presedintele a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea a avut ca.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: Bucurestiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face in calitate de primar

Nicusor Dan a oferit o prima reactie pentru B1 TV, in urma succesului de rasunet in fata Gabrielei Firea, pentru Primaria Bucuresti, la Alegerile Locale 2020. Un moment esential in campanie a fost.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: Bucurestiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face in calitate de primar

Nicusor Dan a oferit o prima reactie pentru B1 TV, in urma succesului de rasunet in fata Gabrielei Firea, pentru Primaria Bucuresti, la Alegerile Locale 2020. Un moment esential in campanie a fost.

Surse. Rasturnare de situatie. Cate procente are Nicusor Dan in fata Gabrielei Firea. Surprizele de la sectoare

Lupta extrem de stransa pentru Primaria Capitalei. La ora 17. 00, Nicusor Dan conduce cu trei procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Datele se bazeaza pe cercetarile sociologice care vor fi prezentate la inchiderea urnelor. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea ar putea creste in cazul unei prezente mai mari la urne pe finalul zilei. in caz contrar, diferenta va fi mult mai stransa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )