Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum va reincepe scoala in toamna? Anuntul de ultima ora facut de ministrul Monica Anisie

Antena3 Antena3,
Cum va reincepe scoala in toamna? Anuntul de ultima ora facut de ministrul Monica Anisie

Copiii din Romania vor la scoala. Este concluzia directa a celui mai recent sondaj facut de Organizatia Salvati Copiii in care scolarii au afirmat ca pe perioada pandemiei au resimtit fie plictiseala, fie oboseala, tristete si chiar furie. Autoritatile iau insa in calcul 3 scenarii pentru reinceperea anului scolar. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

Cine este noul arhiepiscop al Sucevei. Vestea de ultima ora

Basilica. ro a anuntat ca, dupa trecerea in nefiinta a iPS Pimen, Preasfintitul Calinic Botosaneanul, actualul episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales de arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. Noul arhiepiscop al Sucevei dupa moartea lui iPS Pimen Preasfintitul Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales in aceasta dimineata, de catre Sinodul Patriarhal, in .

Wizz Air, veste critica de ultima ora. Ce zboruri a suspendat din Romania

Pe fondul pandemiei de COVID-19, compania aeriana Wizz Air si-a anulat zborurile din Romania catre alte tari pana la finalul lunii. Care sunt destinatiile in care pasagerii nu vor mai putea ajunge din cauza restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului, aflati in paragrafele urmatoare. Mai mult, pasagerii vor intra mai greu in posesia banilor.

Gabriela Firea, decizie de ultima ora. A activat de urgenta

Gabriela Firea, primarul General al Bucurestiului, a hotarat activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular, o sectie externa a spitalului Victor Babes. Acesta a fost construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea, decizie soc. A activat de urgenta .

TikTok a luat decizia. Sefii chinezi, veste de ultima ora

Spre finele anului 2019, un nou fenomen lua amploare si am putea spune, la fel de usor, ca a luat nastere o noua generatie, generatia TikTok. Unde va fi stabilit sediul central al companiei si ce hotarari a luat conducerea, aflati in paragrafele urmatoare. Conducerea TikTok este decisa Un nou fenomen a luat amploare, la .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ultima ora. Scandal urias intre medicul Monica Pop si Virgil Musta: Asta este o incitare a pacientilor care au Covid ca sa nu mai vina la spital

Pandemia de COVID-19 creeaza tensiuni si in sectorul medical, acolo unde doctorii nu mai fata crizei sanitare. Cadrele medicale trag un semnal de alarma vizavi de situatia ingrijoratoare care exista in spitale si fac un apel catre cetateni pentru a preveni un blocaj iminent in vederea tratarii pacientilor cu COVID-19, dar si cu alte boli .

ULTIMA ORA. Vama Veche ar putea fi carantinata? Anuntul transant facut de Raed Arafat

Centrul de comanda coordonat de Raed Arafat a facut o analiza in care au fost cuprinze toate localitatile care au cel putin un caz de COVID raportat in decurs de 14 zile. Iar rezultatul analizei este socant: in ultima ca virusul s-a raspandit in Romania.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )