Libnet.ro
UNICEF

08:45

Gabriela Firea, decizie de ultima ora. A activat de urgenta

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, decizie de ultima ora. A activat de urgenta

Gabriela Firea, primarul General al Bucurestiului, a hotarat activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular, o sectie externa a spitalului Victor Babes. Acesta a fost construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea, decizie soc. A activat de urgenta . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

Gabriela Firea activeaza de urgenta spitalul modular infiintat. Anuntul primarului general al Capitalei

Gabriela Firea a decis activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular - sectie externa a spitalului Victor Babes - construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de Covid-19.

Gabriela Firea reclama lipsa unui program national de tratare cu plasma a pacientilor infectati cu Covid-19, aflati in stare grava

Primarul general, Gabriela Firea, acuza lipsa unui program national de tratare cu plasma a pacientilor infectati cu coronavirus aflati in stare grava. Firea afirma ca putinele cazuri de tratament cu plasma se datoreaza medicilor, care explica cum pot pacientilor vindecati necesitatea de a ajuta, totul fiind la mica intelegere.

GABRIELA FIREA: Blocul in care functioneaza Club A intra in consolidare

Blocul in care functioneaza Club A, club studentesc infiintat in 1969, unde s-au lansat numeroase trupe rock si underground, intra in consolidare, a anuntat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

In urma bilantului prezentat in cursul zilei de ieri de catre Grupul de Comunicare Strategica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis pe Facebook un mesaj adresat Ministerului Sanatatii prin care il acuza de manipulare si dezinformare, sustinand ca datele transmise cu privire la numarul bolnavilor din Capitala este fals. Mai mult, aceasta a subliniat ca .

GABRIELA FIREA: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei! si sustine ca in Bucuresti sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile, precum si personal medical foarte bine pregatit.

Gabriela Firea, dezvaluiri in premiera la Mihai Gadea: Va exploda un nou subiect la noi!

Gabriela Firea vine cu dezvaluiri incredibilie, intr-un interviu, la Sinteza Zilei, fata in fata cu Mihai Gadea. Primarul Capitalei a adus in discutie blocajele din demersurile pe care le-a facut in timpul pandemiei de coronavirus.

Gabriela Firea acuza Ministerul Sanatatii de manipulare si dezinformare, dupa noul bilant: Cui foloseste denigrarea Bucurestiului? Replica GCS: Politizarea crizei sanitare e revoltatoare

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a acuzat Ministerul Sanatatiide manipulare si dezinformare, in conditiile in carebilantul prezentat duminica de autoritatiarata c.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: Peste 60% din pacientii din Capitala sunt din tara. Bucurestiul nu este un focar (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata, pentru B1 TV, ca, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus,Bucurestiul nu poate fi numit focar, iar peste 60% din pacientii din Ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )