Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cum repornesti cu promovarea online, dupa iesirea din starea de urgenta. Madalina Stanescu, antreprenoare in online marketing raspunde la intrebari deladistanta, marti 5 mai, de la 12.00.

Hotnews Hotnews,
 Cum repornesti cu promovarea online, dupa iesirea din starea de urgenta. Madalina Stanescu, antreprenoare in online marketing raspunde la intrebari deladistanta, marti 5 mai, de la 12.00.

Iesirea din starea de urgenta, chiar cu mentinerea unor precautii sporite va da afacerilor puse pe stop de ordonantele militare din martie sansa unei reporniri graduale. Cabinete stomatologice, saloane de coafura, frizerii cu activitatea oprita brusc la timp de aproape doua luni vor putea reprimi clienti, dupa 15 mai 2020. Cum te promovezi in urmatoarea perioada, cum iti calibrezi mesajele comerciale si cum iti gestionezi mai iscusit bugetul? Discutam la intalnirea online deladistanta cu Madalina Stanescu, antreprenoare in marketing digital. intalnirea online deladistanta incepe marti, 5 Mai 2020, la ora 12. Puteti adresa intrebari legate de tema intalnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. continuă pe Hotnews

Zegrean: Toate restrictiile care vor fi mentinute in starea de alerta trebuie stabilite printr-o lege. Nu pot fi restranse libertatile fundamentale fara un act normativ adoptat de Parlament

Restrictionarea deplasarilor dintr-o localitate in cealalta si limitarea unor drepturi fundamentale pot fi facute doar in baza unei legi adoptate de Parlament dupa iesirea din starea de urgenta si instituirea starii de alerta, spune fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean, care a explicat pentru HotNews. ro ce implica starea de alerta.

VIDEO Sapte persoane retinute dupa scandalul din Blaj. Au intervenit 30 de politisti si jandarmi

Sapte persoane au fost retinute dupa scandalul din Blaj, la care au intervenit 30 de politisti si jandarmi. Sase persoane au fost retinute pentru tulburarea linistii publice, iar una pentru ca a postat pe Facebook comentarii la adresa fortelor de interventie, potrivit Mediafax. VIDEO Zeci de persoane implicate intr-un scandal intr-un cartier din Blaj 30 de politisti si jandarmi au intervenit.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

Alin Burcea, fondatorul Paralela 45: Vrem sa iesim in strada dupa ce trece starea de urgenta!

In ultimele doua luni, marea majoritate a statelor europene au actionat pentru a da un impuls activitatii in turism. Romania nu a facut inca mare lucru, europenii au legiferat voucherul garanta de stat, in baza caruia turistul isi reprogrameaza sejurul, iar daca intre timp agentia de turism intra din pacate in faliment, statul returneaza banii clientului. Vrem sa iesim in strada dupa ce trece starea de urgenta!, a spus Alin Burcea in direct la Antena 3.

CORONAVIRUS Populatia trebuie pregatita pentru iesirea din izolare ( ECDC)

Directoarea Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), Andrea Ammon, a recomandat luni unei comisii a Parlamentului European sa gestioneze asteptarile populatiei privind incetarea treptata a restrictiilor dupa epidemia de COVID-19, transmite AFP.

Exista munca dupa izolare. Din nou la birou

Nu stim daca exista viata dupa moarte, dar stim ca exista foarte multe companii care isi cheama anga.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )