Libnet.ro
UNICEF

23:00

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta, nu o certitudine

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Vela: Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri

Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri, dar virusul nu se odihneste, adica nu sta relaxat ca vine 15 mai, a declarat Marcel Vela la RFI. in contextul acesta, este extrem, dar extrem de important ca in urmatoarele doua saptamani sa nu avem o evolutie crescuta a bolii in Romania, mai spune Vela. Arafat, despre concedii: Eu sper ca macar intr-o perioada de vara sa putem avea o vacantaMinistrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie.

Klaus Iohannis: Nu prelungim starea de urgenta. Vom intra in stare de alerta. Se redeschid saloanele de infrumusetare si cabinetele stomatologice VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu va fi prelungita starea de urgenta dupa 15 mai, dar Romania va intra in starea de alerta. Seful statului a anuntat ca se vor redeschide cabinetele stomatologice si saloanele de infrumusetare. Pe de alta parte, masurile de relaxare nu se vor aplica pentru localitatile aflate in carantina.

Klaus Iohannis: Starea de urgenta nu va fi prelungita. De pe 15 mai vom intra in stare de alerta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis sustine la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Vrem sa ajungem la peste 15.000 de testezi. Dupa 15 mai, vom elimina restrictiile in mod gradual. in economie, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat situatia actuala a epidemiei de coronavirus din Romania, precum si masurile care au fost luate pana acum de Guvern pentru a .

Marcel Vela: Virusul nu sta relaxat ca vine 15 mai si noi vom avea relaxari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca romanii au dat dovada de rsponsabilitate in minivacanta de 1 Mai si ca spera ca dupa 15 mai vor exista premise pentru o ridicare treptata a restrictiilor. El avertizeaza insa ca virusul nu se odihneste.

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul.

Marcel Vela: Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri, sincer, si eu imi doresc asta

Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri, dar virusul nu se odihneste, adica nu sta relaxat ca vine 15 mai, spune Marcel Vela.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )