Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi americani l-au ajutat pe Carlos Ghosn sa fuga din Japonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doi americani l-au ajutat pe Carlos Ghosn sa fuga din Japonia

Autoritatile japoneze au stabilit ca fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, a fost ajutat de doi americani sa fuga din Japonia, arata marti presa nipona preluata de DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Incredibil cum a reusit sa se faca evadeze fostul presedinte al companiei Nissan. Carlos Ghosn a fugit din Japonia, fiind transportat intr-o cutie

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, a fost ajutat de doi americani sa fuga din Japonia, au stabilit autoritatile.

Cine sunt oamenii din spatele fugii lui Carlos Ghosn

Doi oameni l-au ajutat indeosebi pe Carlos Ghosn, fostul sef al grupului Renault-Nissan, sa fuga de justitia japoneza in Liban via Turcia.

Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magnatului decazut al industriei auto Carlos Ghosn, care s-a produs in timpul fugii sale din Japonia in Liban din ajunul Anului Nou, relateaza AFP.

Noi informatii despre fuga fostului sef Renault-Nissan din Japonia. Turcia anunta ca doi straini au fost implicati in extragerea lui Carlos Ghosn

Autoritatile turce au anuntat ca doi cetateni straini au fost implicati in fuga fostului presedinte al aliantei Renault-Nissan Carlos Ghosn din Japonia in Liban.

Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul, sustine Ankara

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magnatului decazut al industriei auto Carlos Ghosn, in timpul fugii sale din Japonia in Liban, in ajunul Anului Nou, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Fuga lui Carlos Ghosn: Mandat de arestare pentru sotia fostului CEO al Renault si Nissan

Procurorii de la Tokyo au emis un mandat de arestare pe numele Carolei Ghosn, sotia fostului CEO al Renault si Nissan, care a reusit sa fuga din Japonia in Liban, in timp ce se afla in arest la domiciliu. Carole Ghosn este suspectata de marturie falsa, scrie BBC.

Japonia inaspreste procedurile de imigratie dupa fuga lui Carlos Ghosn

Autoritatile japoneze si-au anuntat duminica intentia de a inaspri reglementarile cu privire la imigratie, dupa ce fostul presedinte director general al constructorului auto nipon Nissan, Carlos Ghosn, a fugit din tara in perioada in care era in arest la domiciliu, scrie Agerpres, citand Reuters.

Procurorii japonezi au emis un mandat de arestare pentru sotia lui Carlos Ghosn, fostul CEO al Renault si Nissan

Procurorii japonezi au emis un mandat de arestare pe numele Carolei Ghosn, sotia lui Carlos Ghosn, fostulCEO al Renault si Nissan, care a reusit sa fuga din Japonia in Libanin timp ce se afla in.

Se face ancheta internationala dupa ce fostul sef al Nissan a reusit sa fuga din Japonia

Sapte oameni au fost arestati si sunt anchetati pentru fuga din Japonia a lui Carlos Ghosn, desi el .

Marea Evadare a lui Carlos Ghosn. Fostul sef al companiei Nissan a fugit din Japonia ascuns intr-o cutie pentru echipament muzical. Cum a ajuns el din Japonia tocmai pana in Liban

Fostul sef al companiei Nissa, Carlos Ghosn, a reusit sa iasa din Japonie dupa ce a fost bagat intr-o cutie, intr--un hotel din Osaka, cutie care ulterior a fost pusa la bordul unui avion si expediata in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )