Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban: Vom cauta cel mai potrivit moment pentru a trimite acasa acest guvern

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Vom cauta cel mai potrivit moment pentru a trimite acasa acest guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca partidul pe care il conduce va cauta cel mai potrivit moment in care va avea cele mai mari sanse pentru a trimite. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, PNL: Ar fi mai bine pentru Romania daca n-ar avea Guvern decat sa aiba Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat luni adoptarea, saptamana trecuta, de catre Guvern a ordonantelor de urgenta privind plafonarea pensiilor speciale si a indemnizatiilor pentru cresterea copilului, spunand ca respectivele acte normative arata.

Ludovic Orban: Daca pana pe 15 septembrie PSD nu stabileste data alegerilor pentru Primaria Devei, ne vom adresa instantei

Presedintele liberal Ludovic Orban a amenintat PSD ca se va adresa judecatorilor daca pana pe 15 septembrie nu se anunta data la care se vor tine alegerile pentru edilul Devei, oras condus de primarul interimar social-democrat Ovidiu Mos dupa ce Mircia Muntean a fost condamnat la sase ani de inchisoare.

Ludovic Orban: OUG privind militarii e o carpeala, o frectie la picior de lemn. Pensiile speciale sa fie date doar combatantilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca OUG privind pensiile militare nu rezolva problemele din sistem, permitand in continuare venituri disproportionate pentru generali sau chestori care isi aranjeaza salarii mari, pentru a beneficia de pensii marite, fiind de parere ca aceste pensii speciale ar trebui acordate doar combatantilor, nu tuturor categoriilor, transmite News. ro.

Secretele surprinzatoare ale lui Ludovic Orban

Toata lumea stie: seful liberalilor, Ludovic Orban are o mare pasiune pentru muzica. Desi a fost vazut de multe ori cantand, cu diverse ocazii, liderul PNL a dezvaluit in exclusivitate pentru.

Cum arata Neymar, cel mai scump jucator transferat vreodata, la prima aparitie in noul echipament sportiv (FOTO)

Cel mai scump jucator transferat vreodata, Neymara fost prezentat suporterilor, sambata, inaintea primei etape din campionatul francez, potrivit Mediafax. Suporterii echipei PSG l-au vazut.

Lovitura dura pentru Mega Image. in ce situatie este cel mai extins lant de magazine din tara

Retailerul belgian Mega Image a deschis in primele sapte luni ale anului 23 de magazine, iar daca va continua in acelasi ritm, anul 2017 ar putea deveni cel mai slab pentru expansiune de dupa 2011.

TOVARASUL MILITIAN ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania.

COMRADE DETECTIVE ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania. in.

Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, vedete in Comrade Detective, cel mai recent succes de la Hollywood

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania. in urma cu cateva zile a avut loc premiera acestui serial in SUA, cu.

VIDEO Despacito a devenit cel mai vizionat videoclip de pe YouTube cu peste 3 miliarde de vizualizari

Melodia Despacitoa lui Luis Fonsi si Daddy Yankee a devenit la finalul saptamanii trecute cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, cu peste trei miliarde de vizualizari. Despacito a detronat de pe primul loc melodia See You Again a lui Wiz Khalifa care depasise, in iulie, celebra Gangnam Style.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2387 seconds )