Libnet.ro
UNICEF

13:00

Catalin Botezatu, vacanta in cel mai eco resort din Maldive

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu, vacanta in cel mai eco resort din Maldive

Catalin Botezatu a petrecut una din cele mai speciale vacante din viata lui. Designerul a fost in Maldive in cel mai eco resort de 5 stele, Six Senses Laamu, situat intr-unul din cei mai sudici atoli din arhipelag, putin deasupra ecuatorului. continuă pe ADPM

Despacito e cel mai mare hit din toate timpurile pe YouTube VIDEO

Despacito, hitul verii 2017, a devenit cea mai ascultata piesa pe YouTube din toate timpurile. Clipul artistilor Luis Fonsi si Daddy Yankee a depasit 3 miliarde de vizualizari, detronand astfel See You Again Wiz Khalifa featuring Charlie Puth) si Gangnam Style PSY).

Transfer de senzatie reusit duminica seara de Steaua. A luat cel mai bun marcator din Liga I

FCSB s-a inteles pentru transferul mijlocasului ofensiv Catalin Golofca 27 de ani) de la FC Botosani, iar jucatorul a semnat in aceasta seara un contract pe patru sezoane, scrie gsp. ro. FCSB va.

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste, intr-o luna, cat 100 de pensionari saraci. Peste un milion de batrani traiesc cu 520 de lei pe luna |ANALIZA ROMANIA LIBERA

O scurta privire asupra datelor statistice ale Ministerul Muncii arata cat de viciat si de inechitabil este sistemul public de pensii din Romania. Pe de o parte avem majoritatea covarsitoare a romanilor aflati la varsta senectutii, care, dupa o viata intreaga de muncit pe branci, castiga in medie 1. 100 lei, iar pe partea cealalta avem categoriile speciale, care au pensii de mii sau chiar zeci de mii de lei.

Cum s-a descurcat Marian Godina la cel mai important test din viata lui! Ce note a luat politistul-scriitor

Marian Godina a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa, dar a refuzat sa comenteze felul in care a facut fata testelor. El a iesit din examene destul de.

Cel mai TARE om din fotbal DIVORTEAZA

Divort socant in fotbal. Roman Abramovici, patronul lui Chelsea, a anuntat ca se desparte de partenera sa dupa zece ani de casatorie, potrivit AFP. Cei doi au impreuna doi copii, Abramovici si.

Messi, desemnat cel mai bun jucator din istoria La Liga. Clasare rusinoasa pentru Cristiano Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bun jucator din istoria de 86 de ani a campionatului Spaniei. Topul a fost creat de specialistii Centrului de Investigatie a Istoriei si Statisticii Fotbalului Spaniol.

Ludovic Orban: Vom cauta cel mai potrivit moment pentru a trimite acasa acest guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca partidul pe care il conduce va cauta cel mai potrivit moment in care va avea cele mai mari sanse pentru a trimite.

Lovitura dura pentru Mega Image. in ce situatie este cel mai extins lant de magazine din tara

Retailerul belgian Mega Image a deschis in primele sapte luni ale anului 23 de magazine, iar daca va continua in acelasi ritm, anul 2017 ar putea deveni cel mai slab pentru expansiune de dupa 2011.

TOVARASUL MILITIAN ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania.

COMRADE DETECTIVE ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania. in.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )