Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum e sarbatorita Ziua Nationala in lume

Adevărul Adevărul,
Cum e sarbatorita Ziua Nationala in lume

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, va fi sarbatorita si anul acesta printr-o serie de evenimente culturale organizate de reprezentantele Institutului Cultural Roman din strainatate. Concerte, expozitii, proiectii de film, spectacole de teatru sunt cateva dintre manifestarile oferite publicului cu ocaziaZileiNationale. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Centrul Bacaului, animat de elevii de la Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu. Ei au dat tonul distractiei de Ziua Nationala a Romaniei

Sute de elevi, alaturi de dascalii lor, au marcat intr-un mod inedit, in centrul orasului, Ziua de 1 Decembrie, sarbatoarea nationala a Romaniei.

Te Deum in bisericile ortodoxe de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, duminica, 1 decembrie 2019, dupa Sfanta Liturghie, in catedralele eparhiale, bisericile parohiale si manastiresti din tara si strainatate, precum si in paraclisele scolilor de teologie ortodoxa va fi oficiata slujba de Te Deum pentru eroii neamului romanesc, care prin jertfa lor au infaptuit unitatea nationala a romanilor in anul 1918.

Camerata Regala la Liege, de Ziua Nationala a Romaniei

Pe 1 Decembrie, Camerata Regala va reprezenta Romania la Liege - Belgia, in cadrul Festivalului International de Arta Europalia, printr-un concert extraordinar, prilejuit de Ziua Nationala a Romaniei. Intitulat Rapsodiile Romane Rhapsodies roumaines), concertul va reuni creatiile unora dintre cei mai importanti compozitori romani.

Cum va fi vremea de 1 Decembrie, cand Romania celebreaza Ziua Nationala. Specialistii au facut un anunt de interes maxim pentru toti romanii

Ziua de 1 Decembrie va fi frumoasa din punct de vedere meteorologic, mai rece decat zilele trecute, cu nori in Bucuresti si insorita in restul tarii, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, meteorologul de.

Restrictii de trafic in Capitala pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei si tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. Mai multe restrictii de circulatie sunt impuse in.

Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei FOTO

Retrospectiva a celor mai importante evenimente din ultimii 30 de ani, parade militare, editii speciale ale emisiunilor Vedeta populara, Politica si delicateturi, Garantat 100%, Izolati in Romania, sunt cateva dintre programele pregatite de TVR 1 pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Militarii Romaniei din teatrele de operatii, mesaje emotionante pentru romanii de pretutindeni: Ziua Nationala sa aprinda in inimile tuturor mandria de a fi roman Nici partenerii nu ne-au uitat (VIDEO)

Romanii de pretutindeni aniverseaza, duminica, Ziua Nationala, cand se implinesc 101 ani de la Marea Unire si, implicit, de la formarea statului unitar national. Acest prilej a scos in lumina o serie.

Ministrul Apararii si noul sef al Statului Major, in videoconferinta cu militarii din teatrele de operatii si misiuni externe. Ciuca: Ziua Nationala, o zi in care cinstim trecutul glorios al armatei noastre

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatoarea tuturor romanilor, o zi in care cinstim trecutul glorios al armatei noastre, in care pretuim prezentul si ne gandim cu sperante la viitor, le-a transmis Nicolae.

Cei mai votati oameni din Republica Moldova, ambii cu orientari pro-ruse, au felicitat Romania de Ziua Nationala. Dupa Igor Dodon, si Ion Ceban a avut un mesaj pentru dreapta Prutului

Ion Ceban, primarul socialist al Chisinaului si al doilea politician din Republica Moldova ca numar de voturi obtinute, a transmis Romaniei un mesaj de Ziua Nationala si a felicitat pe toti cei care se simt.

Peste 4.000 de jandarmi asigura ordinea si siguranta la circa 240 de manifestari de Ziua Nationala

Aproximativ 4. 000 de jandarmi vor asigura ordinea si siguranta publica la peste 240 de manifestari prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Jandarmeria Romana, transmite Agerpres. Duminica, 1.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )