Libnet.ro
UNICEF

18:01

Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda din Bucuresti. Ce spune despre o taxa pe centrale de apartament

Adevărul Adevărul,
Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda din Bucuresti. Ce spune despre o taxa pe centrale de apartament

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan afirma ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. El exclude o taxa pe centrala de apartament, idee pe care o considera absurda, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii. continuă pe Adevărul

Digi24: Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda in Bucuresti. Primarul general ales exclude o taxa pe centrala de apartament

Nicusor Dan spune ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Cu privire la un zvon despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales afirma ca este absurda o astfel de politica, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii.

Cum arata tevile de apa calda din Bucuresti. Imaginile sunt socante, Gabi Firea a fost prinsa cu minciuna

Bucurestiul, in acest moment, sta pe aproximativ 4000 de km de teava. Prin aceasta infrastructura ar trebui sa vina apa calda catre locuitori. Nnumai ca acest lucru nu se intampla, iar cei in drept arunca vina de la unul la celalalt. Elcen acuza Termoenergetica si vice-versa. Cum arata tevile de apa calda din Bucuresti intr-unul .

Sute de imobile din Bucuresti, fara apa calda, din cauza unor avarii. Cand vor fi gata reperatiile

198 de imobile din Capitala au ramas fara apa calda, din cauza unor avarii produse pe retele. Potrivit unui comunicat alCompaniei Municipale Termoenergetica, citat de agerpres, in sectoarele 1, 3, 4, 5 si.

Nicusor Dan: Daca sporurile angajatilor din Primaria Capitalei sunt ilegale, vor fi eliminate

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat ca, dupa ce isi va incepe mandatul, va elimina toate sporurile angajatilor din PMB, in cazul in care se va constata ca acestea sunt ilegale.

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan, negativ. Primarul ramane in izolare pana vineri

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan este negativ, insa primarul ales al Capitalei anunta ca ramane in izolare pana vineri. La finalul saptamanii, Nicusor Dan se va testa din nou.

Decizia lui Nicusor Dan in cazul sporurilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan a declarat intr-un interviu ca a luat decizia de a verifica sporurile acordate in prezent in Primaria Capitalei si ca daca nu sunt legale nu vor mai fi acordate. Primarul ales a afirmat ca acordarea unui spor de pericol pentru un sofer din Primaria Capitalei este un lucru nerezonabil.

Nicusor Dan pregateste bucurestenii pentru ce e mai rau: in legatura cu caldura, va fi o iarna grea

In ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada, prognoza ne arata ca in Bucuresti vor veni zile reci. Din acest motiv, Nicusor Dan, primarul ales de bucuresteni, trage un semnal de alarma pentru multi dintre acestia. Viitorul primar reaminteste de problemele vechi de termoficare si da asigurari ca lucrurile nu se vor remedia imediat. Pe semne, .

NICUSOR DAN: Legea nu permite un al treilea viceprimar

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a declarat, referitor la posibilitatea unui al treilea viceprimar, ca legea nu permite acest lucru, fiind clare prevederile Codului administrativ potrivit careia PMB are doi viceprimari. El a adaugat ca discutia despre acest subiect este inchisa, insa si-ar dori ca din majoritatea care se va crea in Consiliul General sa faca parte si PMP, nu doar PNL si USR-PLUS,potrivit News. ro.

NICUSOR DAN: Nu se pune problema desfiintarii in acest moment a echipei feminine de la CSM Bucuresti

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a afirmat, joi, ca in acest moment nu se pune problema desfiintarii echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, care depinde de bugetul Capitalei, precizand insa ca va avea o preocupare in ceea ce priveste finantarea pe urmatorii ani, conform Agerpres.

NICUSOR DAN: Codul administrativ spune ca Bucurestiul are doi viceprimari; vreau PMP in majoritatea CGMB

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, potrivit Codului administrativ, municipalitatea bucuresteana are doi viceprimari, iar PNL si USR PLUS i-au desemnat deja - Sebastian Bujduveanu si Vlad Voiculescu, si a adaugat ca isi doreste cooptarea PMP pentru o majoritate in Consiliul General, insa o a treia functie de viceprimar din partea acestui partid nu ar fi legala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )