Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizia lui Nicusor Dan in cazul sporurilor din Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Decizia lui Nicusor Dan in cazul sporurilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan a declarat intr-un interviu ca a luat decizia de a verifica sporurile acordate in prezent in Primaria Capitalei si ca daca nu sunt legale nu vor mai fi acordate. Primarul ales a afirmat ca acordarea unui spor de pericol pentru un sofer din Primaria Capitalei este un lucru nerezonabil. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

Nicusor Dan: Daca sporurile angajatilor din Primaria Capitalei sunt ilegale, vor fi eliminate

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat ca, dupa ce isi va incepe mandatul, va elimina toate sporurile angajatilor din PMB, in cazul in care se va constata ca acestea sunt ilegale.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei poate avea propriul sistem de testare pentru coronavirus. Dureaza cam doua luni sa specializezi oameni in plus, dar o sa facem asta

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat, miercuri seara, ca odata ce-si va prelua mandatul, va face demersurile necesare ca Primaria sa se implice in testarea populatiei bucurestene pentru.

Rezultate finale pentru Primaria Capitalei: Nicusor Dan a castigat alegerile cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea a obtinut 250.690 de sufragii

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, luni, rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei. Astfel, potrivit datelor prezentate de AEP, Nicusor Dan, candidat independent, sustinut de PNL.

Primaria Capitalei, in avarie: datoriile fabuloase dezvaluite de Nicusor Dan

Nu a intrat inca in paine, dar Nicusor Dan a inceput sa aiba o viziune reala asupra situatiei economice in care se afla primaria Capitalei. Romanii s-au cam saturat sa auda.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei - datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiului Bucuresti este in jur de 4 miliarde de lei, mentionand ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca este esalonarea platilor pentru mentinerea corabiei la suprafata, conform Agerpres.

NICUSOR DAN: Se pare ca datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in anul 2016 undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, datoria curenta este in jur de 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele.

Nicusor Dan, castigator al alegerilor cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea, 250.690 de voturi Rezultatele in sectoare - date finale AEP

Rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta luni, la mai bine de o saptamana de la scrutin, arata ca Nicusor Dan a fost ales primar general de catre 282. 631 42,81%) de bucuresteni prezenti la urne, in timp ce Gabriela Firea a obtinut 250. 690 de voturi 37,97%).

Biroul Electoral Municipal a prezentat datele finale de la Primaria Capitalei: Nicusor Dan, castigator cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea are 250.690

Potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie a Municipiului Bucuresti, 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei are datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )