Libnet.ro
UNICEF

15:30

NICUSOR DAN: Codul administrativ spune ca Bucurestiul are doi viceprimari; vreau PMP in majoritatea CGMB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Codul administrativ spune ca Bucurestiul are doi viceprimari; vreau PMP in majoritatea CGMB

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, potrivit Codului administrativ, municipalitatea bucuresteana are doi viceprimari, iar PNL si USR PLUS i-au desemnat deja - Sebastian Bujduveanu si Vlad Voiculescu, si a adaugat ca isi doreste cooptarea PMP pentru o majoritate in Consiliul General, insa o a treia functie de viceprimar din partea acestui partid nu ar fi legala. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Codul administrativ spune ca Bucurestiul are doi viceprimari; vreau PMP in majoritatea CGMB

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca, potrivit Codului administrativ, municipalitatea bucuresteana are doi viceprimari, iar PNL si USR PLUS i-au desemnat deja - Sebastian Bujduveanu si Vlad Voiculescu, si a adaugat ca isi.

Nicusor Dan reflecteaza la o intrare in politica. Ce spune Ludovic Orban

Nicusor Dan a declarat, intrebat daca se va inscrie in PNL, ca are o lunga viata profesionala, ca primar general al Capitalei si ca in urmatoarele luni este extrem de preocupat de viata Bucurestiului. El a adaugat ca reflecteaza la o intrare in politica.

GABRIELA FIREA, MESAJ PENTRU NICUSOR DAN: imi doresc sa aiba un mandat de succes

Primarul in functie, Gabriela Firea, a ransmis, astazi, ca-i direste un mandat de succes lui Nicusor dan, intrucat succesul unui primar inseamna reusite si pentru cetateni.

Nicusor Dan va iesi din Asociatia Salvati Bucurestiul, care are 15 procese impotriva Primariei Capitalei

Asociatia Salvati Bucurestiul, fondata de Nicusor Dan, are 15 procese cu Primaria Capitalei. Toate se refera la legalitatea unor autorizatii. Primarul ales al Capitalei vrea sa lase deznodamantul la indemana justitiei. Nicusor Dan a declarat la Digi24 ca nu isi va schimba pozitia, chiar daca trece de cealalta parte a baricadei, prin preluarea functiei de primar al Capitalei, relateaza Digi24.

Biroul Electoral Municipal a prezentat datele finale de la Primaria Capitalei: Nicusor Dan, castigator cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea are 250.690

Potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie a Municipiului Bucuresti, 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea.

Nicusor Dan a facut testul pentru COVID-19 si se autoizoleaza: Nu am niciun fel de simptome specifice bolii

Primarul general ales al Capitalei a anuntat, luni, ca a facut testul pentru COVID-19 si a decis sa se autozioleze pana la aflarea rezultatului. Nicusor Dan, care a precizat ca nu are niciun fel de simptome.

NICUSOR DAN: Legea nu permite un al treilea viceprimar

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a declarat, referitor la posibilitatea unui al treilea viceprimar, ca legea nu permite acest lucru, fiind clare prevederile Codului administrativ potrivit careia PMB are doi viceprimari. El a adaugat ca discutia despre acest subiect este inchisa, insa si-ar dori ca din majoritatea care se va crea in Consiliul General sa faca parte si PMP, nu doar PNL si USR-PLUS,potrivit News. ro.

Nicusor Dan, despre posibilitatea unui al treilea viceprimar: Legea nu permite. Discutia este inchisa

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a declarat, referitor la posibilitatea unui al treilea viceprimar, ca legea nu permite acest lucru, fiind clare prevederile Codului administrativ potrivit careia PMB are doi viceprimari. El a adaugat ca discutia despre acest subiect este inchisa, insa si-ar dori ca din majoritatea care se va crea in Consiliul General sa faca parte si PMP, nu doar PNL si USR-PLUS.

Nicusor Dan, 15 procese impotriva Primariei Capitalei. Cum vrea sa iasa noul primar din starea de incompatibilitate

Asociatia Salvati Bucurestiul, fondata de primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, are nu mai putin de 15 procese cu institutia si toate se refera la legalitatea unor autorizatii.

Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda din Bucuresti. Ce spune despre o taxa pe centrale de apartament

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan afirma ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. El exclude o taxa pe centrala de apartament, idee pe care o considera absurda, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2804 seconds )