Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum au scazut cazurile active de COVID 19 in luna mai. Statistica de la nivel national si intr-un judet din Ardeal

Adevărul Adevărul,
Cum au scazut cazurile active de COVID 19 in luna mai. Statistica de la nivel national si intr-un judet din Ardeal

Evolutia cazurilor active de coronavirus, respectiv a persoanelor care sunt infectate si fac tratament la o anumita data, indica o scadere dupa data de 1 mai 2020. continuă pe Adevărul

O angajata a cailor ferate britanice a murit din cauza Covid-19, dupa ce un barbat a scuipat-o

O angajata a cailor ferate britanice a murit din cauza covid-19 luna trecuta, dupa ce o persoana care a pretins ca era contaminata cu noul coronavirus a scuipat-o, a anuntat marti sindicatul din cadrul acestui sector, relateaza AFP.

Tataru: Vom avea o crestere a cazurilor de infectare cu COVID-19 dupa 15 mai

Desi exista in acest moment bani pentru acordarea bonificatiilor pe doua luni acelor medici care au tratat pacienti cu Covid-19, spitalele nu au trimis listele cu nominalizati. Asa a anuntat astazi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Acesta a mai marturisit ca vom avea o crestere a cazurilor de infectare cu COVID-19 dupa 15 mai.

Cat va mai dura pandemia Covid-19. Cele mai optimiste si cele mai pesimiste estimari ale expertilor

Tot mai multi experti spun ca pandemia Covid-19 se va stinge in urmatoarele luni, iar unii dintre ei sunt convinsi ca nu va exista un al doilea val. Exista insa si cel putin la fel de multi specialisti care atrag atentia ca, in realitate, virusul va ramane printre noi cel putin inca doi ani sau pana cand vom avea un vaccin.

Covid-19: Numarul deceselor a ajuns la 1053. Pe lista, doi pacienti de 49 de ani

Institutul National de Sanatate Publica a furnizat noua lista a deceselor de Covid-19. Cel mai batran pacient din lista avea 90 de ani, iar cei mai tineri, 49. Toti aveau si boli asociate.

Arad: O femeie de 97 de ani cu mai multe afectiuni s-a vindecat de COVID-19 in opt zile

O femeie de 97 de ani, care s-a infectat cu noul coronavirus intr-un camin de batrani din Arad, s-a vindecat de COVID-19 dupa opt zile de spitalizare si a fost externata marti, potrivit Agerpres. VIDEO Spania: O femeie in varsta de 113 ani a supravietuit imbolnavirii cu Covid-19.

Gravidele nu au o probabilitate mai mare pentru forme severe de COVID-19

Femeile insarcinate nu prezinta o probabilitate mai mare de a dezvolta o forma severa de COVID-19 in comparatie cu alte femei, potrivit unui studiu preliminar realizat in Marea Britanie, dar tendinta este ca cele mai multe dintre gravidele care dezvolta astfel de forme ale bolii sa se afle in ultimele luni de sarcina, potrivit Agerpres care citeaza Reuters.

Lipsa unei vitamine banale ne face mai vulnerabili in fata COVID-19

Lipsa unei vitamine banale ne face mai vulnerabili in fata COVID-19. Aceasta este concluzia unui studiu recent realizat la Universitatea Anglia Ruskin din Marea Britanie si se care bazeaza pe datele analizate de la pacientii din 20 de tari din Europa.

68 de cazuri noi de COVID-19 si cinci decese, inregistrate in Republica Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 4. 995, dupa ce luni, 11 mai, au fost confirmate alte 68 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, in urma procesarii a 481 de probe. Astazi au fost inregistrate inca cinci decese.

85 de cazuri cu COVID-19, in Mehedinti

Pana la aceasta ora in judetul Mehedinti au fost confirmate 85 de cazuri cu cu COVID-19, din care 42 persoane au fost vindecate, 12 persoane decedate, 31 persoane sunt internate.

COVID-19: Marea Britanie a raportat 494 de decese in ultimile 24 de ore

Guvernul de la Londra a anuntat miercuri inca 494 de decese provocate de COVID-19 in Regatul Unit, n.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )