Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gravidele nu au o probabilitate mai mare pentru forme severe de COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Gravidele nu au o probabilitate mai mare pentru forme severe de COVID-19

Femeile insarcinate nu prezinta o probabilitate mai mare de a dezvolta o forma severa de COVID-19 in comparatie cu alte femei, potrivit unui studiu preliminar realizat in Marea Britanie, dar tendinta este ca cele mai multe dintre gravidele care dezvolta astfel de forme ale bolii sa se afle in ultimele luni de sarcina, potrivit Agerpres care citeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Cum au fost recompensate 3 asistente medicale care si-au riscat sanatatea in cel mai mare focar de COVID-19 din Romania: reclamate penal de prefect

Prefectura Suceava a facut o plangere penala pe numele a patru cadre medicale de la Spitalul Campulung Moldovenesc pentru ca ar fi refuzat sa le dea o mana de ajutor colegilor de la Spitalul Suceava. Pe de alta parte, asistentele au dovezi ca au muncit doua saptamani in cel mai mare focar de COVID-19 din tara.

VIDEO Iohannis:Vom avea un deficit mai mare decat a fost planificat. Ne dorim o finantare buna, sa nu fie nevoie de noi masuri de austeritate. Am gasit solutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca a discutat cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu despre revigorarea economica si despre deficitul bugetar, care va fi mai mare decat cel planificat la inceputul anului, pentru care trebuie gasite solutii de finantare.

Piata de capital din Romania a crescut cu 4,63% in aprilie, cel mai mare ritm de crestere lunara

Companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), incluse in indicele BET, au inregistrat o crestere de 4,63% in luna aprilie, comparativ cu luna martie, fiind cel mai cel mai mare ritm de crestere lunara de pana acum in acest an, potrivit raportului lunar publicat de BVB.

Klaus Iohannis: Vom avea un deficit bugetar mai mare si acesta trebuie finantat

Klaus Iohannis a declarat ca este clar ca deficitul bugetar al Romaniei va fi mai mare decat cel planificat si acesta va trebui finantat.

STUDIU IRES: Numarul elevilor care au acces limitat la laptop - de 3,6 ori mai mare decat evaluarea Ministerului Educatiei

Numarul elevilor care nu au acces sau au acces limitat la laptop, tableta, desktop e de peste 900. 000, de 3,6 ori mai mare decat evaluarea Ministerului Educatiei.

Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu

Continental, cel mai mare producator de componente auto din Romania, anunta depistarea primelor cazuri de coronavirus in randul angajatilor din Sibiu. in urma depistarii primelor cazuri, compania a organizat impreuna cu Reteaua Privata de Sanatate.

Cea mai mare economie a lumii, cutremurata de coronavirus. SUA a pierdut 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, iar somajul a urcat la 16%, in cel mai sumbru bilant din ultimele decenii

Economia SUA a pierdut, cel mai probabil, 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, in cea mai mare cadere de la Marea Depresiune, potrivit Reuters. Vestea este cel mai recent semn al efectelor stringente pe.

Bucurie mare pentru Liviu Varciu. Fiica sa, Maria Carmina implineste 18 ani. Adolescenta este o bruneta foarte frumoasa (GALERIE FOTO)

Este bucurie mare pentru Liviu Varciu, fiica sa cea mare, Maria Carmina tocmai ce a implinit varsta majoratului, iar celebrul artista a aniversat-o cu o postare emotionanta pe Instagram. Liviu Varciu are de ce.

Cea mai mare schimbare pentru toti cei care au cont si card bancar. S-a decis si se intampla intr-o ora

Anul acesta a venit si cu o veste buna pentru milioane de romani care au nevoie de conturile bancare. Conform unei ordonante de urgenta, ANAF trebuie sa se miste mai repede cand vine vorba.

Pacientii de la Matei Bals vor face teste serologice Elisa, de mai mare precizie decat cele rapide

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul National Matei Bals, a anuntat, luni, ca toti pacientii vor face in curand teste serologice de tip Elisa, mult mai bune decat testele rapide si care dau mai putine rezultate fals pozitive sau fals negative, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )