Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum se scuza primarul din Sangeorz-Bai, dupa ce a fost filmat in timp isi umileste fiica dezbracata: Este mult sub demnitatea umana

Antena3 Antena3,
Cum se scuza primarul din Sangeorz-Bai, dupa ce a fost filmat in timp isi umileste fiica dezbracata: Este mult sub demnitatea umana

Primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, a filmat momentul in care isi umileste fiica dezbracata, pe care a pus-o sa stea in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului, minute in sir, timp in care fetita este pusa sa repete ca va fi cuminte si ca nu isi va mai face parintii de ras. continuă pe Antena3

Ce scuza penibila are primarul din Sangeorz-Bai, dupa ce si-a umilit fiica dezbracata: Sa va fie rusine

Pe zi ce trece, violenta in familie devine tot mai des intalnita. Imagini cutremuratoare au iesit la iveala cu primarul din Sangeorz-Bai, care isi pedepseste fetita intr-un mod greu de privit. Acesta a pus-o sa stea dezbracata, in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului. Si-a umilit fiica dezbracata. Ce scuza are primarul din Sangeorz-Bai .

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Ce a spus prima oara

O mama, care a suferit leziuni cerebrale, se trezeste dupa 27 de ani. Momentul declansator a fost o cearta dintre fiul acesteia in camera ei de spital. O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani Femeia suferise leziuni cerebrale protejandu-si fiul in timpul unui accident de masina in Emiratele Arabe Unite. Munira Abdulla, .

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a .

VIDEO Primarul din Sangeorz-Bai si-a filmat fiica dezbracata, in timp ce ii aplica o corectie umilitoare

Primarul orasului Singeorz-Bai, Traian Ogagau, si-a pus fiica dezbracata sa stea in genunchi si sa promita ca nu mai este obraznica, filmand intregul moment umilitor pentru adolescenta.

Primarul din Sangeorz-Bai, filmat in timp isi umileste fiica dezbracata, pusa sa stea in genunchi

Primarul din Sangeorz-Bai a filmat momentul in care isi umileste fiica dezbracata, pe care a pus-o sa stea in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului, minute in sir, timp in care fetita este pusa sa repete ca va fi cuminte si ca nu isi va mai face parintii de ras.

Primarul din Sangeorz-Bai si-a filmat fiica dezbracata, in genunchi si cu mainile ridicate, in timp ce el o certa Ogagau da vina pe PSD ca foloseste filmarea in campania electorala

Traian Ogagau, primar al orasului Sangeorz-Bai si candidat pentru un nou mandat, sustinut de PNL, nu numai ca isi umileste fiica, dar a si filmat in timp ce o pedepseste tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile deasupra capului. in replica, edilul da vina pe PSD pentru aparitia filmului in spatiul public.

EXCLUSIV Mesaje dure din Politie, dupa ce 4 agenti au fost batuti de o femeie: Trebuie dati afara, iar scolile de politie militarizate!. in total, 9 victime

Nu mai putin de 9 persoane au fosta batute in seara de 11 septembrie, intr-un bar din Constanta. Autorul macelului, desprins parca din Cascadorii Rasului,a fost o femeie in varsta de doar 22 de.

O femeie din Constanta a fost arestata dupa ce a batut 9 oameni. 4 erau politisti

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa judecatoria Constanta, o tanara in varsta de 22 de ani a fost arestata pentru ca a batut patru politisti, trei agenti de securitate si inca doua persoane. Femeia a fost arestata dupa ce a batut 9 oameni Procurorii spun ca conflictul a inceput intr-un local din Constanta.

O tanara din Constanta a fost arestata dupa ce a batut mai multi oameni ai legii

O tanara de 22 de ani din Constanta a fost arestata preventiv pentru 30 de zile dupa ce a batut patru politisti, trei agenti de securitate si alte doua persoane, scrie G4Media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )