Libnet.ro
UNICEF

05:45

EXCLUSIV Mesaje dure din Politie, dupa ce 4 agenti au fost batuti de o femeie: Trebuie dati afara, iar scolile de politie militarizate!. in total, 9 victime

B1 B1,
EXCLUSIV Mesaje dure din Politie, dupa ce 4 agenti au fost batuti de o femeie: Trebuie dati afara, iar scolile de politie militarizate!. in total, 9 victime

Nu mai putin de 9 persoane au fosta batute in seara de 11 septembrie, intr-un bar din Constanta. Autorul macelului, desprins parca din Cascadorii Rasului,a fost o femeie in varsta de doar 22 de. continuă pe B1

O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Ce a spus prima oara

O mama, care a suferit leziuni cerebrale, se trezeste dupa 27 de ani. Momentul declansator a fost o cearta dintre fiul acesteia in camera ei de spital. O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani Femeia suferise leziuni cerebrale protejandu-si fiul in timpul unui accident de masina in Emiratele Arabe Unite. Munira Abdulla, .

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a .

Exclusiv. Mesaje halucinante ale copiilor batausi de la Targu Jiu

Andreea Sava a prezentat, sambata, in emisiunea Descoperiti, noi informatii revoltatoare din cazul fetei de 13 ani agresata de mai multi minori. Una dintre problemele majore ale acestui caz este ca autoritatile nu s-au miscat pana ce imaginile nu au aparut in presa.

VOLUNTARI: Barbat cautat de politie dupa ce a tras cu focul de arma intr-un centru comercial

Politistii ilfoveni cauta un barbat, angajat al unui centru comercial din orasul Voluntari, care a tras cu un pistol in incinta societatii comerciale, dupa care a plecat cu un autoturism, scrie Agerpres.

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Gabriela Firea si Florentin Pandele si-au batut joc de toti parintii din Romania. Asa au fost surprinsi in prima zi de scoala

Mult asteptata zi de 14 septembrie a fost una cu multe emotii pentru elevi si parinti, mai ales ca noul an scolar a venit cu multe schimbari din cauza pandemiei de coronavirus. Regulile de igiena impuse de autoritati in scoli nu au fost, se pare, respectate de toata lumea. Cum au fost surprinsi Gabriela Firea .

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )