Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se simte cel mai varstnic roman vindecat de SARS-Cov-2. A invins virusul la 92 de ani

B1 B1,
Cum se simte cel mai varstnic roman vindecat de SARS-Cov-2. A invins virusul la 92 de ani

Un batran de 92 de ani din judetul Botosani este cel mai varstnic barbat roman care a reusit supravietuiasca infectarii cu noul coronavirus. Nea Petrica, caci asa se numeste, provine din comuna. continuă pe B1

Cel mai varstnic roman vindecat de COVID-19. A fost externat si s-a apucat deja de sapat prin gradina

Un batran de 92 de ani din judetul Botosani a reusit sa supravietuiasca infectarii cu noul coronavirus. Acesta a trecut cu bine prin perioada de boala si a fost declarat vindecat. Tot in judetul Botosani, o femeie de 87 de ani s-a vindecat.

Care sunt locurile din Romania cu cel mai mare risc de infectare

Spatiile inchise aglomerate, cum ar fi salile de sport sau birourile sunt printre locurile cu cel mai mare risc de infectare cu coronavirus, potrivit medicilor epidemiologi.

Doliu in familia regala a Romaniei! A murit Paul Bandram, cel mai tanar var primar al Regelui Mihai

Familia Regala a Romaniei este in doliu! Paul Bandram, cel mai tanar var primar al Regelui Mihai, s-a stins din viata la 72 de ani.

Misteriosul caz al judetului Braila: cum a ajuns sa aiba cel mai mic numar de infectati din tara

Judetul Braila are cel mai mic numar de persoane infectate din toata tara. Si, mai important de precizat, de aproximat o saptamana n-a mai raportat niciun caz nou. inca de sambata.

Un bistritean de 93 de ani s-a vindecat de coronavirus

Cel mai in varsta pacient din Bistrita-Nasaud care s-a vindecat de coronavirus si a fost externat are 93 de ani, iar la nivelul judetului, 62% dintre bolnavi s-au facut bine, arata, luni, Directia de Sanatate Publica.

Digi24: Care este cel mai probabil loc unde te poti infecta cu coronavirus

Spalati-va pe maini, folositi masca, pastrati o distanta de cel putin 1,5 metri fata de ceilalti. Recomandarile referitoare la protectia fata de coronavirus sunt peste tot. Dar nu peste tot riscurile sunt egale: provocarile sunt diferite acasa, in transportul public sau in supermarket.

Coronavirus. Cehia a raportat cel mai mare numar de infectari cu Covid-19 din ultimele saptamani

Cehia a inregistrat cea mai mare crestere zilnica de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 din ultimele patru saptamani si a urcat la peste 100 pentru prima data in aceasta luna, a.

Bisericile din lemn si rezervatia cu cel mai valos arboret de garnita, atractii de nerefuzat pentru o zi in natura

Desi nu este printre cele mai vestite judete pentru turism, daca va doriti privelisti minunate, aer curat si minunatii care, e drept, nu prea apar prin albume, le veti gasi pe cararile dealurilor din nordul judetului Olt.

La mancarea la ceaun Vegeta Cuburi e cel mai bun!

Sa va mai intrebam cat de dor va este sa mergeti cu cortul la munte? Mai are vreun rost?.

Rafael Nadal a fost desemnat cel mai mare sportiv spaniol al tuturor timpurilor

Superstarul spaniol a stabilit numeroase recorduri in cariera sa de exceptie. Acestea i-au permis sa intre in cursa pentru desemnarea celui mai mare atlet spaniol al tuturor timpurilor. Pentru multi nu a fost o surpriza ca i-a fost acordat acest titlu dupa un sondaj efectuat de ziarul de sport spaniol Marca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )