Libnet.ro
UNICEF

22:45

Bisericile din lemn si rezervatia cu cel mai valos arboret de garnita, atractii de nerefuzat pentru o zi in natura

Adevărul Adevărul,
Bisericile din lemn si rezervatia cu cel mai valos arboret de garnita, atractii de nerefuzat pentru o zi in natura

Desi nu este printre cele mai vestite judete pentru turism, daca va doriti privelisti minunate, aer curat si minunatii care, e drept, nu prea apar prin albume, le veti gasi pe cararile dealurilor din nordul judetului Olt. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Romania a reusit, impotriva estimarilor apocaliptice, o crestere economica in termeni reali de 0.3% fata de trimestrul 4 din 2019. Pericolul cel mai mare pentru economia Romaniei vine din Paralament

Ministrul Finantelor, Florin Citu, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca sectorul privat din Romania a raspuns perfect masurilor guvernamentale menite sa reduca efectele pandemiei de coronavirus, iar,.

Care sunt locurile din Romania cu cel mai mare risc de infectare

Spatiile inchise aglomerate, cum ar fi salile de sport sau birourile sunt printre locurile cu cel mai mare risc de infectare cu coronavirus, potrivit medicilor epidemiologi.

Cum se simte cel mai varstnic roman vindecat de SARS-Cov-2. A invins virusul la 92 de ani

Un batran de 92 de ani din judetul Botosani este cel mai varstnic barbat roman care a reusit supravietuiasca infectarii cu noul coronavirus. Nea Petrica, caci asa se numeste, provine din comuna.

Doliu in familia regala a Romaniei! A murit Paul Bandram, cel mai tanar var primar al Regelui Mihai

Familia Regala a Romaniei este in doliu! Paul Bandram, cel mai tanar var primar al Regelui Mihai, s-a stins din viata la 72 de ani.

Misteriosul caz al judetului Braila: cum a ajuns sa aiba cel mai mic numar de infectati din tara

Judetul Braila are cel mai mic numar de persoane infectate din toata tara. Si, mai important de precizat, de aproximat o saptamana n-a mai raportat niciun caz nou. inca de sambata.

Bisericile din Grecia s-au redeschis pentru impartasanie

Numerosi crestini ortodocsi din Grecia au asistat, pentru prima oara dupa doua luni, la slujba de duminica in cursul careia au primit Sfanta impartasanie, in pofida riscului de raspandire a coronavirusului, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

La mancarea la ceaun Vegeta Cuburi e cel mai bun!

Sa va mai intrebam cat de dor va este sa mergeti cu cortul la munte? Mai are vreun rost?.

Rafael Nadal a fost desemnat cel mai mare sportiv spaniol al tuturor timpurilor

Superstarul spaniol a stabilit numeroase recorduri in cariera sa de exceptie. Acestea i-au permis sa intre in cursa pentru desemnarea celui mai mare atlet spaniol al tuturor timpurilor. Pentru multi nu a fost o surpriza ca i-a fost acordat acest titlu dupa un sondaj efectuat de ziarul de sport spaniol Marca.

Coronavirus in Romania: Neamt, al doilea cel mai afectat judet, dupa Suceava in Braila au fost confirmate doar 20 de cazuri de imbolnavire

Suceava continua sa fie judetul cu cele mai multe cazuri de coronavirus - 3. 448 -, urmat de Neamt, cu 834 de infectii. in Capitala au fost raportate 1. 644 de cazuri. Braila si Valcea sunt judetele cu cele mai putine imbolnaviri - 20, respectiv 27, potrivit datelor transmise luni de Grupul de comunicare strategica.

Digi24: Care este cel mai probabil loc unde te poti infecta cu coronavirus

Spalati-va pe maini, folositi masca, pastrati o distanta de cel putin 1,5 metri fata de ceilalti. Recomandarile referitoare la protectia fata de coronavirus sunt peste tot. Dar nu peste tot riscurile sunt egale: provocarile sunt diferite acasa, in transportul public sau in supermarket.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3236 seconds )