Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cum stii ca ai probleme cu inima. Cele mai alarmante simptome

România Liberă România Liberă,
Cum stii ca ai probleme cu inima. Cele mai alarmante simptome

Bolile de inima sunt cauza numarul unu de deces in lume, iar in Romania, in fiecare zi, 40 de oameni mor din cauza unui infarct, in conditiile in care 2 din 3 romani sufera de boli de inima. Cele mai intalnite boli cardiovasculare sunt hipertensiunea arteriala, cardiomiopatia ischemica, tulburarile de ritm si deficientele valvelor. continuă pe România Liberă

Descopera Romania Salbatica: Documentarul care te poarta prin cele mai frumoase locuri din tara (VIDEO)

Cele mai frumoase imagini susprinse de fotograful Dan Dinu dau viata documentarului Descopera Romania salbatica . Serialul despre Romania salbatica este structurat in episoade.

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru.

Inamicii relatiei de cuplu: cele mai intalnite motive care despart partenerii

Relatiile esuate reprezinta unul dintre cele mai comune motive de nefericire ale societatii. Cunoasterea principalilor inamici care duc la esecul unei relatii, poate reprezenta un scut pentru protectia celor care se afla intr-un moment de cumpana. Afla care sunt cele 6 motive care care duc la separare.

Tatarusanu - in topul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, din echipa Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA.

Ciprian Tatarusanu, pe locul trei in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, goalkeeperul nationalei de fotbal Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA.

Recorduri neobisnuite din sport: echipa de fotbal cu cele mai multe penalizari si cea mai scurta partida de box din lume

Cand vine vorba despre succes, in lumea sportului totul se transforma in recorduri mondiale. Guinness Book prezinta un top al celor mai neobisnuite performante in materie de sport de pe mapamond.

Cele mai simple si mai gustoase retete de supa rece, perfecte pentru zilele claduroase de vara

Pentru zilele calduroase care se anunta, supele reci, delicioase, care se prepara rapid, reprezinta cea mai buna optiune pentru masa de pranz sau pentru cina. Va propunem doua variante la fel de tentante: supa de castraveti cu iaurt si supa de dovlecei si busuioc.

OK!Cele mai sexy videoclipuri din anii 90

Pentru generatia care a crescut cu muzica anilor 90, e lesne de inteles nostalgia de acum. Bombardati de Bieberi si Cyrusi, de no-name-uri care canta timp de 6 minute un refren lalait, de trupe care n-au nicio treaba cu dansurile si interpretarea live, ne vine usor sa ne mai intoarcem la idolii de-altadata, la clipurile muzicale concepute, ce-i drept, mai umil, dar parcaaveau mai mult sens.

Solstitiul de vara, ziua cand se leaga cele mai puternice vraji de dragoste si au loc furtuni terifiante. Ce trebuie sa faci ca sa fii ferit de rele

Solstitiul de vara marcheaza inceputul verii astronomice si este momentul in care ziua este cea mai lunga, iar noaptea cea mai scurta. in 2016, solstitiul de vara are loc pe 21 iunie, la ora 00,35. in credinta populara, acest eveniment este asociat cu practicile magice, de fertilitate si cu ritualurile pentru sanatate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )