Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tatarusanu - in topul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

România Liberă România Liberă,
Tatarusanu - in topul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, din echipa Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA. continuă pe România Liberă

Ciprian Tatarusanu, pe locul trei in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, goalkeeperul nationalei de fotbal Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA.

Ciprian Tatarusanu, in topul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO. Ce loc ocupa goalkeeperul Nationalei

Parcurs bun al portarului Ciprian Tatarusanu la Campionatul European. Chiar daca a primit trei goluri, unul fiind marcat chiar printr-un fault in atac asupra sa la meciul cu Franta, statistica in.

Retelele de apa si canalizare, un lux pentru cele mai multe localitati din Baragan

Un raport al Prefecturii Ialomita scoate in evidenta starea deficitara a utilitatilor publice existente in judet. Cele mai multe probleme le impune reteaua de apa si canalizare, la care foarte putini oameni au acces.

[Infografic] Domeniile in care vor fi cele mai multe locuri de munca disponibile in lunile urmatoare

Intentiile de angajare ale companiilor din Romania pentru lunile iulie-septembrie sunt cele mai puternice din ultimii opt ani, iar sectoarele in care numarul angajatilor va creste cel mai mult in sectorul industriei prelucratoare, in constructii,.

Focu la ei: cifre triste despre nationala Romaniei. Cine a alergat cel mai mult cu Elvetia si cine a dat cele mai multe pase

Statisticile furnizate de UEFA, dupa a doua partida a tricolorilor la Euro 2016, reconfirma un adevar dureros pe care il stiam inca dinaintea turneului final.

STUDIU Angajatorii romani, cei mai optimisti din Europa. in ce domenii si in ce regiuni se fac cele mai multe angajari

Trei din zece angajatori romani preconizeaza cresteri ale numarului de angajati in perioada iulie - septembrie 2016. Asa arata cel mai recent studiu Manpower privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca.

Acestea sunt cele mai rapide masini facute vreodata! Ating viteze absurde

Am vazut acum cateva zile topul celor mai scumpe masini vandute vreodata. Azi ne uitam la 5 dintre cele mai rapide masini, de serie bineinteles, pentru ca, la sfarsitul zilei, cui ii plac masinile si nu.

Augustin Zegrean sustine ca, in Europa, statele in care nu se face inchisoare pentru abuz in serviciu sunt mai multe decat cele in care se face

In Europa exista mai multe state in care nu se face inchisoare pentru abuz in serviciu decat state in care se face, a declarat Augustin Zegrean, presedintele Curtii.

Natura s-a dezlantuit la Arad. O ploaie cu piatra s-a abatut asupra orasului, mai multe masini fiind avariate

Judetul Arad a fost vineri seara locul in care natura s-a dezlantuit. Ploaie cu piatra de dimensiune importanta s-a abatut asupra orasului. in urma fenomenelor naturii, mai multe masini au fost.

Comisia de ancheta: Au fost localizate mai multe fragmente din carlinga avionului EgyptAir

Comisia de ancheta egipteana, care investigheaza cauzele prabusirii avionului companiei EgyptAir in Marea Mediterana, in data de 19 mai, a anuntat, miercuri seara, ca fragmente din carlinga avionului au fost localizate in mai multe situri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )