Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Antena3 Antena3,
Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru. continuă pe Antena3

Serial. Producatori romani pe plus: Povestea Cooperativei Tara mea, una dintre cele mai de succes afaceri din industrie

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania lanseaza timp de doua saptamani o provocare - Producatori romani pe plus. Veti putea citi, in aceasta sectiune, povestile unor antreprenori care au gasit calea catre succes. Avand in vedere contextul politic actual, in care se desfasoara evenimente care pot marca si reconfigura retail-ul romanesc, noua lege 321/2009 care reglementeaza activitatea marilor magazine poate avea un impact negativ asupra tuturor actorilor: producatori in special cei mici), consumatori si, nu in ultimul rand, comercianti. Campania isi propune sa exploreze relatia complexa producatori comercianti.

Un robot a rezolvat unul dintre cele mai mari mistere ale biologiei in numai trei zile

O inteligenta artificiala a reusit sa creeze o teorie care ar putea explica unul dintre marile mistere din ziua de azi. Conform Wikipedia, platelmintii sauviermii lati sunto increngatura de viermi protostomieni acelomati, de tipul viermelui de galbeaza, sau al panglicilor, sau al unor viermi mai putin cunoscuti, ca planariile. Una dintre abilitatile cele mai interesante [].

Cele mai dezagreabile comportamente pe plaja: 8 tipuri de turisti de care nu reusesti sa scapi oricat ai incerca sa te feresti

Statul la plaja, in mod normal, ar trebui sa fie una dintre cele mai placute parti ale unei vacante petrecute pe litoral. Dar, cum omul sfinteste locul, comportamentul celor din jur iti poate afecta linistea din locul pe care il credeai o oaza de relaxare.

Romania este una dintre tarile cheie pentru noi in Europa Centrala si de Est

Romania, fiind a doua tara ca populatie din Europa Centrala si de Est CEE), este, in mod cert, o piata foarte importanta pentru noi, declara Peter Stracar, director executiv al GE pentru acesta regiune.

Zodiile care au cele mai mari sanse sa reziste o viata impreuna: nativii care formeaza una dintre cele mai puternice combinatii astrologice posibile

Cu totii am verificat macar o data in viata ce spun astrologii. Daca pentru o parte dintre noi horoscopul este doar un sfat general, multi oameni ii acorda o importanta deosebita. in functie de caracteristicile semnelor zodiacale, astrologii sunt de parere ca unele zodii sunt compatibile pentru o relatie de lunga durata, iar altele mai putin.

Inamicii relatiei de cuplu: cele mai intalnite motive care despart partenerii

Relatiile esuate reprezinta unul dintre cele mai comune motive de nefericire ale societatii. Cunoasterea principalilor inamici care duc la esecul unei relatii, poate reprezenta un scut pentru protectia celor care se afla intr-un moment de cumpana. Afla care sunt cele 6 motive care care duc la separare.

Situatie revoltatoare la Iasi! Numarul mamelor minore s-a dublat. Una dintre solutiile gasite este educatia sexuala in scolile din mediul rural

Situatie alarmanta la Iasi! Numarul mamelor minore s-a dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai multe cazuri de acest fel au fost inregistrate in mediul rural, potrivit.

Proteste in Varsovia: Mii de persoane au manifestat mpotriva interzicerii avortului

Mii de persoane au manifestat sambata in centrul Varsoviei impotriva unui proiect de lege care vizeaza interzicerea aproape totala a avortului in Polonia unde legea in vigoare in acest domeniu este una dintre cele mai restrictive din UE, relateaza Agerpres citand AFP.

Sarbatoare mare pentru crestini ortodocsi. Sambata mortilor sau mosii de vara. Traditii si superstitii

Sambata, 18 iunie, crestin-ortodocsii marcheaza Mosii de Vara sau Sambata Mortilor. Este una dintre cele mai importante sarbatori religioase, zi in care se pomenesc mortii. Pentru.

Distractie traditionala in meyhane turcesti din Bodrum

Bodrum este una dintre cele mai atractive statiuni din Turcia, o destinatie de vacanta cu traditie, care s-a lasat descoperita calatorilor pasionati de petreceri nocturne. Renumita pentru noptile albe,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )