Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum sunt mintiti oamenii ca testele pentru coronavirus sunt mult mai scumpe in Romania decat in Germania. Diferenta dintre testele COVID-19 si cele pentru anticorpi (FOTO)

B1 B1,
Cum sunt mintiti oamenii ca testele pentru coronavirus sunt mult mai scumpe in Romania decat in Germania. Diferenta dintre testele COVID-19 si cele pentru anticorpi (FOTO)

Tot mai multe date false sunt raspandite in contextul epidemiei de coronavirus. Weekendul acesta, pe Facebook s-a distribuit intens informatia ca in Romania testele pentru coronavirus sunt mult mai scumpe decat. continuă pe B1

A fost inventat testul pentru coronavirus care da rezultatul in 20 de minute

Mai multi cercetatori australieni au realizat un test care poate detecta infectia cu coronavirus in aproximativ 20 de minute folosind mostre de sange.

Cum transforma pandemia COVID 19 sistemul de invatamant si cat de pregatiti sunt profesorii din Romania pentru scoala online

Sistemul de invatamant este printre cele mai afectate de pandemia COVID-19 si Ministerul Educatiei are mai putin de doua luni sa vina cu solutii viabile si sa faca modificarile necesare, astfel incat elevii sa nu aiba de suferit. Ministrul Monica Anisie a declarat recent ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, iar cel mai bun scenariu este acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online. Totusi, cele cateva saptamani de cursuri online, de la finalului anului scolar, au aratat ca multi profesori nu stiu ce inseamna predare online, o buna parte din elevi nu au mijloacele necesare - laptopuritablete- iar pentru parintii este un efort logistic extraordinar. Rezultatele s-au vazut si la BAC, rata de promovare pentru sesiunea iunie-iulie 2020 fiind de 64,5%, cea mai mica din ultimii 6 ani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2369 seconds )