Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum transforma pandemia COVID 19 sistemul de invatamant si cat de pregatiti sunt profesorii din Romania pentru scoala online

Hotnews Hotnews,
 Cum transforma pandemia COVID 19 sistemul de invatamant si cat de pregatiti sunt profesorii din Romania pentru scoala online

Sistemul de invatamant este printre cele mai afectate de pandemia COVID-19 si Ministerul Educatiei are mai putin de doua luni sa vina cu solutii viabile si sa faca modificarile necesare, astfel incat elevii sa nu aiba de suferit. Ministrul Monica Anisie a declarat recent ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, iar cel mai bun scenariu este acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online. Totusi, cele cateva saptamani de cursuri online, de la finalului anului scolar, au aratat ca multi profesori nu stiu ce inseamna predare online, o buna parte din elevi nu au mijloacele necesare - laptopuritablete- iar pentru parintii este un efort logistic extraordinar. Rezultatele s-au vazut si la BAC, rata de promovare pentru sesiunea iunie-iulie 2020 fiind de 64,5%, cea mai mica din ultimii 6 ani. continuă pe Hotnews

Cati romani si-au amanat de fapt ratele la banca si cum a afectat pandemia de COVID-19 dobanzile

Pandemia de coronavirus a determinat impredictibilitate la nivel medical, social si economic. in Romania, inca din starea de urgenta, romanii si-au putut amana plata creditelor, situatie in care se afla o ci.

Alti patru turisti romani din Grecia confirmati cu COVID-19 Avertismentul Ministerului de Externe pentru romanii care refuza carantina in Grecia

Alte patru cazuri de COVID-19 au fost confirmate in randul turistilor romani aflati in Grecia, astfel ca numarul total al turistilor depistati cu coronavirus in Grecia ajunge la 12, potrivit Ministerului roman de Externe . Legat de situatia unor romani care ar fi refuzat carantina in Grecia, plecand spre Romania, MAE precizeaza ca, in conformitate cu legislatia bulgara, persoanele cu COVID-19 urmeaza sa fie plasate in carantina, din dispozitia autoritatilor sanitare. Autoritatile bulgare pot lua, de asemenea, decizia de a nu permite accesul pe teritoriul Bulgariei. Romanii care merg in Grecia pot completa fomularul obligatoriu inclusiv in cursul zilei anterioare intrarii in acesta tara.

Dezvaluirile unui medic chinez care a fugit in SUA pentru a spune totul despre COVID-19: Daca spun adevarul in China, voi muri!

Li-Meng Yan, un medic virolog din China, s-a decis sa rupa tacerea despre Covid-19. Femeia a fost nevoita sa fuga in Statele Unite pentru a-si salva viata. Daca spun adevarul in China, voi muri!, a spus Li-Meng Yan. Ea sustine ca Partidul Comunist Chinez si personalul universitar au ascuns dovezi care aratau ca virusul se transmite intre oameni.

Tariceanu, acuzatii grave despre centrele pentru testarea COVID-19: Guvernanti incompetenti, cand o sa incetati sa va mai bateti joc de romani?

Calin Popescu Tariceanu a venit cu acuzatii grave la adresa Guvernului, dupa ce s-au sesizat probleme in cele 103 centre de testare pentru COVID-19, care erau anuntate a fi disponibile pentru persoanele care doresc sa plece in strainatate. Potrivit acestuia, din totalul de centre disponibile, 100 sunt dedicate exclusiv pacientilor internati in spitale. Mesajul lui .

Rusia anunta un acord cu AstraZeneca pentru un vaccin impotriva Covid-19

Rusia a dezvaluit azi un acord cu AstraZeneca pentru a produce un vaccin impotriva Covid-19 dezvoltat de catre gigantul farmaceutic si Universitatea Oxford, o miscare care arata ca Rusia nu a avut intentia de a fura informatii privind vaccinul, potrivit directorului general al Fondului Rus pentru Investitii Directe, Kirill Dmitriev.

Coronavirus: O aplicatie de urmarire a simptomelor indica sase tipuri distincte ale infectiei COVID-19

Oameni de stiinta britanici care analizeaza datele dintr-o aplicatie de urmarire a simptomelor infectiei COVID-19 utilizata pe scara larga au ajuns la concluzia ca exista sase tipuri distincte ale bolii, fiecare caracterizat de un set de simptome, relateaza vineri Reuters.

O angajata a Prefecturii Galati a fost testata pozitiv la COVID-19

O angajata a Prefecturii Galati a fost testata pozitiv COVID-19, insa activitatea institutiei nu a f.

inca un angajat al TVR, depistat pozitiv la testul COVID-19

Inca un angajat al Televiziunii publice a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Este al doilea caz in decurs de o saptamana. Potrivit unui comunicat al TVR, salariatul diagnosticat acum cu SARS-CoV-2 nu are.

30 de romani au fost testati pozitiv la COVID-19 la o ferma din Herefordshire, in Marea Britanie

Treizeci de cetateni romani au fost testati pozitiv la COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care isi desfasoara activitatea in cadrul unei ferme din Herefordshire, in Marea Britanie, anunta ministerul roman al Afacerilor Externe.

Un oltean cu Covid-19, care a refuzat internarea, a murit acasa. Este al doilea caz de acest gen, in ultimele 48 de ore

Un barbat din Olt testat pozitiv pentru noul coronavirus a murit, joi, dupa ce a refuzat internarea in spital. Este al doilea caz de acest gen, in ultimele 48 de ore, dupa ce, ieri, un alt barbat din Galati, confirmat cu Covid-19, a murit acasa pentru ca nu a vrut sa stea in spital.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )