Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rusia anunta un acord cu AstraZeneca pentru un vaccin impotriva Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia anunta un acord cu AstraZeneca pentru un vaccin impotriva Covid-19

Rusia a dezvaluit azi un acord cu AstraZeneca pentru a produce un vaccin impotriva Covid-19 dezvoltat de catre gigantul farmaceutic si Universitatea Oxford, o miscare care arata ca Rusia nu a avut intentia de a fura informatii privind vaccinul, potrivit directorului general al Fondului Rus pentru Investitii Directe, Kirill Dmitriev. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia anunta un acord cu AstraZeneca pentru un vaccin impotriva Covid-19, in ciuda acuzatiilor de furt

Rusia a dezvaluit vineri un acord cu AstraZeneca pentru a produce un vaccin impotriva Covid-19 dezvoltat de catre gigantul farmaceutic si Universitatea Oxford, o miscare care arata ca Rusia nu a avut intentia de a fura informatii privind vaccinul, potrivit directorului general al Fondului Rus pentru Investitii Directe, Kirill Dmitriev, relateaza Reuters.

BURSELE LUMII Investitori optimisti, in asteptarea unui potential vaccin impotriva coronavirus

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, pe fondul sperantelor legate de un potential vaccin impotriva Covid-19, dezvoltat de o companie americana.

Cipru anunta sanctiuni dure pentru turistii care nu respecta regulile anticoronavirus

Ciprul a inasprit tonul si a introdus amenzi usturatoare pentru turistii straini care nu respecta regulile anticoronavirus la sosire, dupa ce un calator care a mintit cu privire la itinerariul sau a fost testat pozitiv.

Belgia anunta zero decese pentru prima oara de la izbucnirea pandemiei de coronavirus

Belgia a raportat marti zero decese cauzate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, pentru prima data din 10 martie, reusind sa aduca sub control epidemia dupa ce a devenit tara cu cel mai mare numar de victime raportat la numarul de locuitori, transmite Reuters citata de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )