Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cea mai buna veste de astazi vine din Germania. Ce se asteapta nemtii sa se intample cat mai curand

Playtech Playtech,
Cea mai buna veste de astazi vine din Germania. Ce se asteapta nemtii sa se intample cat mai curand

Guvernul german a prognozat ca economia isi va reveni repede de pe urma socului creat de pandemia de coronavirus, sustine ministrul Economiei, Peter Altmaier. Acesta a mai adaugat ca nu se asteapta ca autoritatile sa introduca o noua runda de masuri de izolare ca in lunile precedente, martie si aprilie, transmite Reuters. Vesti bune din . continuă pe Playtech

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Cea mai proasta veste la inceput de saptamana. Dupa alegeri ramanem fara curent electric, pe langa apa calda

O noua veste rea vine de la specialisti. Dupa alegeri este posibil sa ramanem fara curent electric, pe langa apa calda. Care este motivul?! Dupa alegerile locale, ramanem fara apa calda si caldura?! Cel care va castiga alegerile pentru postul de Primar General al Capitalei va avea de rezolvat o problema extrem de importanta pentru .

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Cea mai buna tarta cu ciocolata si capsune. Cat de simpla este reteta

Daca ai pofta de ceva dulce, dar ai ramas fara idei, astazi iti propunem un desert simplu si gustos: tarta de ciocolata cu capsune. Daca vei vrea sa imnultesti ingredientele pentru a o transforma intr-un tort supraetajat, e de inteles. Cine poate spune Nu! unui blat cu cacao si ciocolata? Ca sa nu mai vorbim .

Cea mai proasta veste la inceput de an scolar. Ludovic Orban a incercat inutil sa evite un scandal

Scoala incepe pe 14 septembrie pe raspunderea parintilor. Elevii au si ei de respectat zeci de reguli, unele imposibile, in timp ce promisiunile autoritatilor scad de la o zi la alta. Statul nu mai poate achizitiona toate cele 250. 000 de tablete pentru scolari, ci doar 70-80. Premierul Ludovic Orban va schimba conducerea ONAC. Ludovic Orban, .

Horoscop septembrie 2020. Care va fi cea mai buna zi din luna, in functie de zodie

Ca in fiecare luna, exista o zi in care parca pentru fiecare nativ al zodiacului se aliniaza planetele, Mercur e in sfarsit in retrograd si toate merg ca unse. Iata ziua in care fiecare semn va straluci ori macar va avea oportunitatea de a o face. Horoscop septembrie 2020: cea mai buna zi din luna, .

Cea mai buna protectie impotriva coronavirusului. Beneficiile sunt uluitoare

Canepa organica ar putea fi cea mai buna metoda de protectie impotriva coronavirusului, conform unor studii realizate in Franta. Planta din care rezulta canabisul ar putea fi arma secreta impotriva COVID-19.

Cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1. Este o fosta Miss

Adam Nemec vine la Bucuresti dupa ce a semnat cu Dinamo. Atacantul slovac va fi insotit si de superba sa sotie, Zuzana Nemec, ex-Kollorova, fosta Miss Univers Slovacia 2016. Zuzana, cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1 Odata cu revenirea lui Cosmin Contra, s-au reintors si transferurile surprinzatoare la Dinamo. Adam Nemec a .

Cea mai mare problema cand vine vorba de-a crea baze pe Luna

Luna, cu tot cu regiunile intunecate permanent de la marginile acesteia, au o poveste de spus. Mai mult, portiunile de gheata polara, stralucitoare, nu sunt capabile doar sa creioneze o.

Romania a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din cauza Covid-19 din UE

Romania a inregistrat, miercuri, cea mai mare rata a deceselor din cauza Covid-19 din UE, raportat la 100. 000 de locuitori, potrivit unui raport al Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )