Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, despre cei care se tem de redeschiderea scolilor: Mai bine si-ar face griji ca parcurile sunt pline si nu se respecta regulile (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru, despre cei care se tem de redeschiderea scolilor: Mai bine si-ar face griji ca parcurile sunt pline si nu se respecta regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis, vineri, celor care se tem de redeschiderea scolilor in contextul epidemiei de coronavirus ca mai bine s-ar teme de nerespectarea regulilor in parcuri si in. continuă pe B1

Nelu Tataru, despre noul an scolar: Sunt aceleasi precautii - Distantare, dezinfectie, portul mastii. Daca aplicam regulile, vom putea acoperi riscul de cazuri noi de coronavirus (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca distantarea sociala, purtarea mastii si dezinfectia raman regulile de aur si in scoli. Acesta a precizat ca vom putea face fata unei eventuale.

Nelu Tataru, despre noul an scolar: Distantare, dezinfectie, portul mastii Nu va mai exista declaratia pe propria raspundere pentru parinti Fiecare va avea responsabilitatea triajului observational (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca distantarea sociala, purtarea mastii si dezinfectia raman regulile de aur si in scoli. Acesta a precizat ca vom putea face fata unei eventuale.

NELU TATARU: Daca respectam regulile, va fi o crestere usoara, asumabila, a cazurilor de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in conditiile in care se vor respecta in continuare regulile de protectie sanitara impuse de autoritati, in sezonul de toamna care urmeaza - marcat de inceperea scolii, revenirea din concedii si alegerile locale - in Romania se va inregistra doar o crestere usoara, asumabila a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus, adaugand ca in caz contrar vor aparea focare de COVID-19 si transmitere accentuata in comunitate.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunt despre inceperea scolilor: Putem gestiona deschiderea anului scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in excusivitate la Antena 3 despre deschiderea scolilor. Conform acestuia, libertatea alegerii unui scenariu optim de redeschidere a unei institutii de invatamant revine autoritatilor locale.

Nelu Tataru, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cate doze va primi, de fapt, Romania

In plina pandemie de coronavirus, ministrul Sanatatii a facut anuntul cu privire la vaccinul care ar trebui sa protejeze cetatenii impotriva virusului care a pus stapanire pe intreg globul. Astfel, Nelu Tataru da asigurari pentru faptul ca Romania va primi, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, 4% din numarul total de doze de vaccin .

52 de ore in asteptarea rezultatului testului COVID-19, in izolatorul de la spitalul din Ploiesti Ce spune Nelu Tataru

Persoanele asimptomatice vor fi testate acasa de catre echipajele Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Prahova, iar spitalul suport, dar si celelalte unitati implicate in gestionarea cazurilor COVID-19 trebuie sa isi amenajeze izolatoare, spune Nelu Tataru. El a fost joi la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa ce medicii Unitatii de Primiri Urgente au denuntat situatia exploziva si dramatica, acuzand ca au fost lasati singuri sa trateze bolnavii de COVID-19. Tataru a admis ca are informatii despre supaaglomerarea UPU si a izolatorului de aici, mentionand ca are cunostinta despre cazuri care au asteptat 52 de ore in izolator pentru a primi rezultatul testului COVID-19.

Rata de imunizare in Romania e de aproape 4%, arata cele mai noi date. Nelu Tataru sustine ca procentul e mic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, miercuri, despre noile date privind rata de imunizare in Romania. Analizele Directiilor de Sanatate Publica si ale Institutului National de Sanatate Publica.

TATARU, DESPRE VACCINUL ANTI-COVID-19: Romaniei, din prima transa, ii revine 4%, in jur de 1.290.000 de doze

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Ploiesti, ca Romaniei ii revin aproximativ 1. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19 din prima transa, de acestea urmand sa beneficieze persoanele vulnerabile si categoriile profesionale, conform news. ro.

NELU TATARU: Avem un management care lasa de dorit, avem DSP-uri care trebuie readaptate cerintelor de astazi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi ca trebuie lucrat foarte mult la realizarea unei legislatii in domeniul medical si a spus ca in perioada pandemiei a observat personal ca managementul n. r. - unor unitati medicale) lasa de dorit, iar Directiile de sanatate publica trebuie sa fie reevaluate, reasezate, redaptate cerintelor din prezent.

Vesti proaste pentru romanii saraci: ce se intampla cu mastile promise de Guvern. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca va fi reevaluat contractul incheat cu firma care trebuie sa livreze mastile pentru persoane defavorizate, din cauza faptului ca s-ar fi incalcat niste termeni. Ancheta interna la Comisia de achizitii din Ministerul Sanatati a inceput in cursul zilei de joi si s-a constatat ca Naguma Medical Supply SRL .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )