Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum e vazut in SUA spectacolul catuselor din Romania. Chris Terhes: in Romania inca exista reminiscentele mentalitatii comuniste in Justitie

Antena3 Antena3,
Cum e vazut in SUA spectacolul catuselor din Romania. Chris Terhes: in Romania inca exista reminiscentele mentalitatii comuniste in Justitie

Presedintele Coalitiei Romanilor pentru Combaterea Coruptiei, preotul Chris Terhes, a vorbit la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre cum sunt vazute in SUA problemele Romaniei in materie de. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Politician din SUA, despre violarea drepturilor in anticoruptia din Romania

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, declaratia uneia dintre cele mai influente persoane din SUA, care se declara ingrijorata de spectacolul catuselor din Romania. Congresmena Loretta.

Primarul de 100%. Comuna din Romania unde toata lumea are incredere deplina in edil

Comuna Gottlob este una dintre comunele tinere din Romania. infiintata in 2004, comuna numara putin peste 2. 000 de suflete. in ultimii 12 ani, omul care a condus destinele.

Euronews, despre Clotilde Armand: Frantuzoaica ce vrea sa schimbe fata politicii din Romania

Clotide Armand este frantuzoaica care isi doreste sa schimbe politica din Romania. Astfel, o caracterizeaza jurnalistii de la Euronews pe Clotilde Armand, cea care a candidat din partea USB la.

Amenzi pentru opinii referitoare la spitalele din Romania

Presedintele Asociatiei Daruieste Viata, Carmen Uscatu, un activist civic cu realizari importante in domeniul programelor de sanatate publica, a fost amendata in doua zile cu nu mai putin de 3. 500 de lei pentru participarea sa la doua mitinguri in cursul carora si-a exprimat opinii referitoare la spitalele din Romania.

Dosarul inchisorilor CIA din Romania ajunge la CEDO: Un lider Al-Qaida acuza ca a fost torturat intr-o inchisoare din Bucuresti

Curtea Europeana a Drepturilor Omului ia in discutie dosarul in care sirianul Muhammad al-Nashiri a reclamat detinerea sa intr-o inchisoare CIA din Romania. Teroristul, acuzat ca a.

Dacian Ciolos: Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei

Premierul Dacian Ciolos a explicat intr-un interviu pentru postul francez de televiziune LCI ca Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei, aratand totodata ca este ingrijorat de faptul ca exista conflicte care destabilizeaza regiunea.

Salariile din Romania in 2019: Cele mai mari tot in Bucuresti, Cluj ramane pe trei, iar decalajele regionale persista

Bucurestenii vor obtine si in 2019 cele mai mari castiguri salariale nete din Romania, de 3. 384 lei, urmatoarele fiind Ilfov si Cluj, iar decalajele la nivel de regiuni se vor mentine in urmatorii trei ani aproape neschimbate sau chiar se vor accentua.

Povestea ArtCraft, magazinul care vinde amintiri din Romania de 3,4 mil. euro

ArtCraft Design, unul dintre cele mai cunoscute lanturi de magazine cu suveniruri din tara, a generat anul trecut afaceri de aproximativ 3,4 milioane de euro din vanzarea de amintiri din Romania atat catre turisti straini, cat si catre romani.

Inspectii neanuntate ale reprezentantilor Comisiei Europene la mai multe companii energetice din Romania

Comisia Europeana a confirmat marti ca oficialii sai au derulat inspectii neanuntate la sediile mai multor companii care activeaza in sectorul furnizarii si transportului de gaze naturale din Romania, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, citat de Agerpres.

Uniunea Nationala A Executorilor Judecatoresti din Romania amendata cu 593.000 lei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat incalcarea legii concurentei de catre Uniunea Nationala A Executorilor Judecatoresti din Romania UNEJ), mentinand amenda in valoare totala de 593. 089 lei aproximativ 131,798 euro), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )