Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum vede CTP meciul Simonei Halep contra Karolinei Pliskova, din semifinale de la Roland Garros: Va fi la fel!

Adevărul Adevărul,
Cum vede CTP meciul Simonei Halep contra Karolinei Pliskova, din semifinale de la Roland Garros: Va fi la fel!

Simona Halep va juca azi in semifinalele turneului de la Roland Garros, impotriva cehoaicei Karolina Pliskova, locul doi in clasamentul mondial. continuă pe Adevărul

Curg laudele la adresa Simonei Halep: E rapida si mai agresiva decat altele

Fosta jucatoare belgiana de tenis Kim Clijsters o vede favorita pe Simona Halep la castigarea titlului la Roland Garros, desi preferata ei este daneza Caroline Wozniacki.

C.T. Popescu, reactie dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat joi ultimele 10 minute din partida Simonei Halep cu Karolina Pliskova, la o televiziune de stiri, unde a povestit cum a trait meciul romancei. Simona a.

Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea Simonei Halep in sferturi la Roland Garros. Este foarte important sa nu se imbete cu apa rece

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiza a parcursului Simonei Halep la Roland Garros, dupa calificare sa in sferturile competitiei. Este foarte important ca Simona sa nu se imbete cu.

Care este miza uriasa la meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova

Simona Halep va juca azi in semifinalele turneului de la Roland Garros contra Karolinei Pliskova, dar dincolo de calificarea in finala meciul are si o alta miza uriasa.

CTP merge la doctor dupa succesul nebun al Simonei Halep: O partida cat o viata, cat o lume. 6-0 are legatura cu mentalul!

Simona Halep a aruncat lumea tenisuluin in aer dupa o revenire de exceptie in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Karolina Pliskova: Meciul cu Simona Halep va fi urias. Va trebui sa fiu agresiva si sa pun presiune pe Simona

Jucatoarea ceha ceha Karolina Pliskova, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat, miercuri, ca in semifinalele turneului de la Roland Garros, impotriva Simonei Halep, va trebui sa fie mai agresiva decat in sferturile de finala si sa puna presiune pe romanca, ea mentionand ca va fi un meci urias, informeaza site-ul wtatennis. com.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Roland Garros. A explicat cum a neutralizat-o pe Karolina Pliskova, care era favorita

Simona Halep a reusit sa se califice in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de cehoaica Karolina Pliskova, facand un joc foarte bun.

VIDEO Site-ul WTA: Revenire epica a Simonei Halep (Rezumatul unui meci nebun)

Simona Halep a avut parte de doua meciuri in confruntarea cu Elina Svitolina: unul pana la 3-6, 1-5 si un altul dupa. Site-ul oficial al WTA precizeaza ca Simona a avut o revenire epica. Intra in material pentru a vedea un rezumat la meciului incredibil din sferturile de la Roland Garros.

Criza Simonei Halep a adus bani celor mai curajosi pariori

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros intr-o maniera entuziasmanta. Momentele dificile, in care s-a aflat la un pas de eliminare, au adus castiguri unor pariori extrem de curajosi si inspirati, pesite-ul de pariuri online Betano. com.

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )