Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum vor autoritatile sa reglementeze invatamantul online. Anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie

Antena3 Antena3,
Cum vor autoritatile sa reglementeze invatamantul online. Anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie

Guvernul pregateste o Ordonanta de Urgenta pentru reglementarea invatamantului on-line, anunta Ministerul Educatiei. Pana la deschiderea scolilor mai este o luna, dar inca este haos. continuă pe Antena3

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta pentru invatamantul online in anul scolar 2020-2021

Guvernul are in pregatire o ordonanta de urgenta privind invatamantul online pentru anul scolar si universitar 2020-2021, precum si un proiect de lege necesar pentru prezenta fizica la cursuri, care sa permita descentralizarea deciziei la nivelul unitatilor de invatamant, Inspectoratelor scolare si Directiilor de sanatate publica, a anuntat, marti, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Monica Anisie anunta ca exista in pregatire o ordonanta de urgenta care reglementeaza invatamantul online

Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat marti, la sedinta comisiei pentru invatamant a Senatului, ca este in pregatire o ordonanta de urgenta care va reglementa invatamantul online, precum si un proiect care vizeaza modificarea Legii 552020 privind prezenta fizica la cursuri, in sensul in care sa permita descentralizarea deciziei la nivelul scolilor, inspectoratelor scolare si directiilor de sanatate publica, conform news. ro.

Cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Anuntul facut acum de fiul lui

Pandemia de coronavirus l-a tinut pe unul dintre cei mai mari actori romani departe de fiul sau cel mare. Cei doi nu s-au intalnit de cateva luni, iar revederea a fost una demna de imortalizat. Aceasta este cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Florin Piersic Jr. a postat o fotografie recenta cu tatal sau .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )