Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO

Elevii care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat pot urmari de luni cursurile de Telescoala organizate de TVR in contextul inchiderii scolilor din cauza noului coronavirus. in saptamana 16 - 22 martie, scolile din Romania raman inchise, asa cum au decis autoritatile. continuă pe Hotnews

Ministrul Muncii a decis. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie

Bonurile de masa se vor majora de la inceputul lunii aprilie, insa nu cu mult, arata Ministerul Muncii. De astfel, exista si o propunere pentru a marii valoarea tichetelor. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie in prezent, tichetele de masa au valoarea de 15,18 lei, dar Parlamentul a adoptat majorarea .

Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

Autoritatile din China si din tarile Europei Centrale si de Est, inclusiv din Romania, vor avea o videoconferinta, vineri, pe tema combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al.

TVR: Telescoala pentru elevii care stau acasa incepe pe 16 martie

Emisiunea Telescoala, anuntata de Ministerul Educatiei si dedicata elevilor care stau acasa in perioada cand sunt inchise scolile, incepe la TVR 2 - luni, 16 martie, de la ora 9:00, scrie paginademedia. ro. Emisiunea va fi disponibila si in online, pe canalul de YouTube al TVR si pe site-ul tvr. ro.

Ministrul Educatiei: Elevii claselor a VIII-a si a XII-a vor avea cursuri online incepand de luni

Monica Anisie spune ca exista posibilitatea ca suspendarea cursurilor elevilor sa fie prelungita in contextul crizei declansate de coronavirus. Anisie a mai anuntat ca, pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a, vor fi lectii online, in parteneriat cu TVR, de saptamana viitoare.

Coronavirus: Ce pot face elevii care stau acasa pentru ca sunt inchise scolile Recomandari de la UNICEF

UNICEF si Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), impreuna cu Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie FICR), au emis noi recomandari ce urmaresc protejarea copiilor impotriva transmiterii coronavirusului. Recomandarile se refera la situatia in care scolile se inchid si includ indrumari pentru atenuarea posibilului impact negativ al acestui demers asupra educatiei si sanatatii copiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )