Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum vorbeste o invatatoare din Bucuresti cu o fetita orfana de mama. Venera a ingrozit pe toata lumea

Antena3 Antena3,
 Cum vorbeste o invatatoare din Bucuresti cu o fetita orfana de mama. Venera a ingrozit pe toata lumea

Injuraturi, jigniri si umilinte, asta au indurat niste copii de 4 ani chiar de la educatoarea lor. S-a intamplat la o gradinita din Bucuresti, unde violenta a fost la ordinea zilei, pana cand un parin. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Fetita orfana de mama umilita de educatoare, in Capitala: iti dau vreo doua, nesimtito

S-a intamplat la o gradinita din Bucuresti, unde violenta a fost la ordinea zilei, pana cand un parinte a ascuns in hainuta celui mic un reportofon si a dezvaluit ce se petrece in sala de clasa.

TEROARE la o gradinita din Bucuresti! Fetita orfana de mama umilita de educatoare (VIDEO)

Cursuri sub teroare la o gradinita din Capitala. O educatoare a fost inregistrata cum tipa la copii. Satul ca fiului lui sa mearga acasa mereu tensionat, un parinte a inregistrat totul pe furis si.

Sorin se afla in autobuzul 226 din Bucuresti, cand a vazut o fetita care isi cauta un loc pe scaun. Cum nu a gasit, copila s-a asezat pe jos. Ce a urmat l-a lasat fara cuvinte pe tanar: O invidiez chiar acum (FOTO)

Sorin se afla in autobuzul 226 din Bucuresti, cand a vazut o fetita care isi cauta un loc pe scaun. Cum nu a gasit, copila s-a asezat pe jos. Ce a urmat l-a lasat fara cuvinte pe tanar. Copila si-a.

Protest al medicilor si asistentilor de la Institutul Oncologic din Bucuresti, nemultumiti ca nu au aparate de radioterapie pentru pacienti

O parte dintre medicii si asistentii de la Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu din Bucuresti protesteaza vineri in curtea spitalului, nemultumiti de faptul ca aparatele de radioterapie nu indeplinesc normele si nu au primit autorizatie pentru a mai fi folosite.

Un celebru hotel din Bucuresti, vandut. Tranzactia este URIASA...

Hotelul din Bucuresti, K+K Elisabeta, detinut de banca americana Goldman Sachs, va fi vandut dupa 4 ani. Hotelul, detinut impreuna cu Highgate Hotels, companie de management hotelier, va fi vandut la pachet.

Protest la Institutul Oncologic din Bucuresti. Ministrul Pintea cere rezolvarea situatiei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a cerut vineri rezolvarea de urgenta a situatiei de la Institutul Oncologic Bucuresti, astfel incat pacientii sa poata beneficia de tratamentul de care au nevoie,.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 8 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,31 mg/l; pH 7,73; TURBIDITATE: 0,66. S2 - CLOR LIBER:0,41 mg/l; pH.

Proteste in fata Universitatii din Bucuresti. Profesorii si studentii se alatura magistratilor

Mai multi studenti si profesori au iesit in strada sa protesteze fata de OUG 7, alaturandu-se magistratilor. Acestia s-au adunat in fata Facultatii de Litere din Capitala. Solidari cu magist.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,70; TURBIDITATE: 0,38. S2 - CLOR LIBER:0,37 mg/l; pH.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )