Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum vrea ministrul Educatiei sa rezolve situatia de la liceul teologic din Mures, care a generat un conflict diplomatic

România Liberă România Liberă,
Cum vrea ministrul Educatiei sa rezolve situatia de la liceul teologic din Mures, care a generat un conflict diplomatic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca, vineri, inspectorul general scolar din Targu Mures va anunta solutia pentru Liceul romano-catolic, ramas fara drept de functionare. O varianta ar putea fi ca institutia sa continue cursurile pe langa o alta unitate de invatamant. continuă pe România Liberă

Liviu Pop: Elevii si profesorii de la Liceul Teologic Romano-Catolic Targu Mures, arondati la alta scoala

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a anuntat joi seara ca in urma primirii motivarii instantei de judecata referitoare la suspendarea executarii deciziei nr. 2017 emisa de Inspectoratul Scolar Judetean Mures, prin care s-a infiintat Liceul Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures, s-a decis arondarea elevilor si parintilor acestui liceu la alta unitate scolara, scrie Agerpres.

Ce se intampla la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures. Explicatiile ministrului Liviu Pop

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a anuntat joi seara ca in urma primirii motivarii instantei de judecata referitoare la suspendarea executarii deciziei nr. 2017 emisa de.

inca o gafa marca Liviu Pop: ministrul Educatiei a felicitat telefonic o alta persoana decat cea pe care a numit-o la conducerea ISJ Arad

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sunat-o personal pe directoarea unui liceu important din Arad, Maria Pascalau, ca sa o felicite pentru numirea prin delegare la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), insa, marti dimineata, a emis un ordin prin care o alta persoana, respectiv inspectorul scolar general adjunct Anca Stoenescu, primeste atributiile de conducere pana la organizarea concursului de ocupare a postului.

Liviu Pop, o noua gafa. Ce a facut ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sunat-o personal pe directoarea unui liceu important din Arad, Maria Pascalau, ca sa o felicite pentru numirea prin delegare la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean.

Ministrul Educatiei promite cinci noi manuale la clasa a V-a

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a aprobat, miercuri, manualele scolare de clasa a V-a pentru cinci discipline: Istorie, Educatie tehnologica, Informatica, Limba engleza limba moderna 2) si Limba engleza limba moderna 1) - studiu intensiv.

Ministrul Educatiei a aprobat alte cinci manuale scolare pentru elevii de clasa a cincea

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a aprobat, miercuri, prin ordin, alte cinci manuale pentru elevii de clasa a V-a, la Istorie, Educatie tehnologica, Informatica, Limba engleza limba moderna 2) si Limba engleza limba moderna 1) - studiu intensiv, dupa solutionarea contestatiilor depuse de edituri, care se adauga celor sapte manuale aprobate la inceputul lunii august, pentru care nu s-au depus contestatii.

Cand incepe CU ADEVARAT scoala. Anuntul facut de ministrul Educatiei Nationale

Cand incepe cu adevarat scoala. Anul scolar 2017 - 2018 incepe pe 11 septembrie, a anuntat luni ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop. Cand incepe scoala. El a spus ca actualul calendar.

Cand incepe scoala. Anuntul facut de ministrul Educatiei Nationale

Cand incepe scoala. Anul scolar 2017 - 2018 incepe pe 11 septembrie, a anuntat luni ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop. Cand incepe scoala. El a spus ca actualul calendar.

Ministrul Educatiei a provocat inca in scandal urias in sistem. Inspectorul scolar din Ialomita, demis pentru greselile celui din Arad

Ministrul Educatiei a provocat inca in scandal urias in sistem, in incercarea de a scapa de unii dintre inspectorii scolari generali. intr-un document trimis celui din Ialomita.

Ministrul Educatiei a provocat inca un scandal urias in sistem. Inspectorul scolar din Ialomita, demis pentru greselile celui din Arad

Ministrul Educatiei a provocat inca un scandal urias in sistem, in incercarea de a scapa de unii dintre inspectorii scolari generali. intr-un document trimis celui din Ialomita i se im.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )