Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cumintenia Pamantului in presa ultimei saptamani

Adevărul Adevărul,
Cumintenia Pamantului in presa ultimei saptamani

Unul dintre cele mai abordate subiecte in presa din saptamana ce se incheie a fost acela al subscriptiei publice vizand achizitionarea de catre Statul roman a statuii brancusiene Cumintenia Pamantului. continuă pe Adevărul

Minciuna marca Victor Ponta: pesedistul contrazice ce-a spus cand era premier despre Cumintenia Pamantului

Victor Ponta a pretins recent la un post TV ca hotararea judecatoreasca prin care a fost retrocedata Cumintenia Pamantului este una netemeinica si nelegala. Pe 2 octombrie 2014, fostul premier spunea ca statul roman va rascumpara opera Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi cu suma de 20 de milioane de euro.

Carrefour doneaza 1% din vanzarile de produse proprii pentru Cumintenia Pamantului. Francezii au un profit net in Romania de 28,7 milioane de euro

Francezii de la Carrefour, al doilea cel mai mare jucator din comertul alimentar romanesc, se implica in campania de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului, si doneaza 1% din vanzarile de private label facute intre 1 si 30 septembrie.

S-au strans aproape 700.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Aproape 700. 000 de euro s-au strans pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului, in campania publica, a precizat ministrul Culturii, Corina Suteu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cati bani s-au strans pana acum pentru Cumintenia Pamantului. Anuntul facut de ministrul Culturii

Aproape 700. 000 de euro s-au strans pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi - Cumintenia Pamantului -, in campania de subscriptie publica, a anuntat ministrul.

Aproximativ 700.000 de euro au fost donati, pana in prezent, pentru Cumintenia Pamantului

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a anuntat joi, pe pagina sa de Facebook, ca suma stransa din donatii pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, pentru care s-a initiat o subscriptie publica, a ajuns la 694. 960 de euro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )