Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cumpara salopete pentru copii din bumbac de calitate si la preturi mici doar de la Liloo

Antena3 Antena3,
Cumpara salopete pentru copii din bumbac de calitate si la preturi mici doar de la Liloo

Cu atatea treburi de rezolvat pe cap si cu atat de putin timp liber la dispozitie, nu te-ai saturat sa fii nevoita sa colinzi magazinele de specialitate in cautarea unor haine de calitate pentru prichindelul tau? Si. continuă pe Antena3

Sarbatoare mare pentru crestinii din Romania. Ce e bine sa faci pe 1 noiembrie

Miercuri, 1 noiembrie, este sarbatoare pentru crestinii din Romania si este bine ca acestia sa se roage. Sfintii Cosma si Damian au trait in secolul al IV-lea. S-au nascut dintr-un tata.

Veste URIASA pentru femeile din Arabia Saudita. Dupa ce li s-a permis sa conduca masini, acum vor putea sa...

Veste buna pentru femeile din Arabia Saudita. Dupa permisiunea din urma cu o luna de cand li se permite sa conduca masini, reprezentantele sexului frumos au mai primit o veste uriasa. Acestea vor.

Romania plateste prea mult pentru energia din vant. Regenerabilele, de la glorie la declin

Camera Deputatilor va reface legislatia de stimulare a productiei de energie verde, pentru a da un restart investitiilor in sector.

Sectia pentru procurori din CSM a dispus un nou control la DNA (surse)

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus, marti, ca in termen de sase luni Inspectia Judiciara sa efectueze un nou control la DNA, in care sa se verifice situatia dosarelor mai vechi de un an si a cauzelor repartizate initial procurorilor Doru Tulus si Mihaiela Moraru Iorga, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

Surse: Sectia pentru procurori din CSM a dispus un nou control la DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus, marti, ca in termen de sase luni Inspectia Judiciara sa efectueze un nou control la DNA, in care sa se verifice situatia.

Modificarile fiscale pregatite pentru veniturile din activitati independente - PFA, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuala

Prin proiectul de Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal publicat recent pe site-ul Ministerului Finantelor se aduc o serie de modificari legislatiei fiscale existente in prezent, inclusiv modificari in ceea ce priveste activitatile independente, atat sub aspectul impozitului pe venit cat si asupra contributiilor de asigurari sociale si de sanatate datorate la bugetul de stat sau cel de asigurari sociale - cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2018.

Guvernul a elaborat un document si a lansat un clip pentru romanii din Regat dupa Brexit

Romania este pregatita sa faca fata oricaror situatii generate de Brexit. Este asigurarea data de Guvern intr-o campanie de informare speciala desfasurata pe site-uri, retele de socializare si la Londra. in clipul de promovare, ministrul afacerilor europene vorbeste si despre apararea drepturilor romanilor din Regat, informeaza Stirile TVR.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )