Libnet.ro
UNICEF

18:00

A cumparat de Black Friday un televizor cu 500 de lei. A avut un soc dupa ce a deschis coletul! Ce a descoperit

Antena3 Antena3,
A cumparat de Black Friday un televizor cu 500 de lei. A avut un soc dupa ce a deschis coletul! Ce a descoperit

O tanara a cumparat de Black Friday un televizor cu 500 de lei, iar cand a deschis coletul a descoperit ca aparatul are ecranul spart. Tanara sustine ca a luat legatura cu firma de unde a cumparat. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: A cumparat de Black Friday un televizor cu 500 de lei. Ce a descoperit cnd a deschis coletul

Pentru unii romani Vinerea Neagra a cumparaturilor a fost chiar neagra. Produsele dorite au ajuns la ei defecte dupa ce au avut, cel mai probabil, de suferit in timpul transportului.

eMAG reduceri. Am gasit televizoare ieftine si dupa Black Friday: 550 de lei

EMAG reduceri televizoare. emag. ro continua reducerile la televizoare de la numeroase branduri si in aceasta perioada de dupa Black Friday.

Black Friday 2018: Romnii au cumparat cu 30% mai mult fata de anul trecut

Evenimentul de cumparaturi Black Friday de anul acesta s-a incheiat cu o crestere de 30% fata de 2017. Promotii de Black Friday au avut peste 5000 de magazine online, arata Asociatia Magazinelor Online. Cele mai cumparate produse.

Vanzari record de Black Friday 2018: cat au cumparat romanii

Black Friday 2018 a fost cel mai bun an din punct de vedere al vanzarilor retailerilor locali, conform datelor primite de la un numar important de jucatori din piata. Astfel, FashionDays. ro, Libris. ro, F64. ro sau Vegis. ro au anuntat, la unison,.

SONDAJ Ct ati cheltuit de Black Friday?

Black Friday devine tot mai interesant pentru romani. Un ultim studiu a aratat ca 51% dintre internautii din tara vor sa cumpere ceva cu aceasta ocazie. Vinerea neagra s-a prelungit, in cazul unor magazine, tot weekend-ul. Daca ai cumparat ceva de Black Friday, cat ai cheltuit in total? Participa la sondajul HotNews. ro.

eMAG.ro, vanzari de 460 de milioane de lei de Black Friday 2018

Ziua de Black Friday 2018 a adus 9,5 milioane de vizite pe site-ul eMAG si produse comandate in valoare de 460 de milioane lei, reprezentand o crestere de 28% raportata la editia de anul trecut.

FashionDays.ro de Black Friday: Ce s-a vandut cel mai bine

Cel mai mare eveniment de sale al anului, Black Friday, s-a incheiat la Fashion Days cu cifre-record. Pasionatii de fashion au plasat peste 110. 000 de comenzi, in valoare totala de peste 44 de milioane de lei. Este o crestere-record, de 44% fata de.

Black Friday 2018 - Ce si cnd au cautat romnii pe Google

Romanii au fost foarte interesati de Black Friday si in acest an, iar datele de pe Google dovedesc acest lucru. Interesul a inceput sa creasca puternic de miercuri seara, maximul a fost atins vineri dimineata si cautarile au avut o crestere usoara sambata dimineata, cand unele magazine inca aveau campanii. in articol puteti citi ce curiozitati au avut romanii in legatura cu Black Friday si ce magazine au cautat cel mai des.

Romanii au cheltuit SUME ENORME pe cumparaturi online de Black Friday

Romanii au facut cumparaturi online de peste un miliard de lei, intre 16 si 18 noiembrie, in campania de reduceri Black Friday din acest an, potrivit Agerpres. Black Weekend a generat in sistemul PayU.

Black Friday 2018, vanzari cu 30% mai mari fata de 2017

Unul dintre cele mai asteptate evenimente de cumparaturi din tara noastra, Black Friday, s-a incheiat cu o crestere de 30% in acest an, fata de editia de anul trecut, in conditiile in care peste 5000 de magazine online au avut promotii, potrivit datelor publicate astazi de Asociatia Romana a Magazinelor Online ARMO).

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )