Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Ct ati cheltuit de Black Friday?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ct ati cheltuit de Black Friday?

Black Friday devine tot mai interesant pentru romani. Un ultim studiu a aratat ca 51% dintre internautii din tara vor sa cumpere ceva cu aceasta ocazie. Vinerea neagra s-a prelungit, in cazul unor magazine, tot weekend-ul. Daca ai cumparat ceva de Black Friday, cat ai cheltuit in total? Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Cati bani au cheltuit romanii de Black Friday: aproape jumatate dintre cumparaturi au fost de la eMag

Valoarea totala a tranzactiilor realizate in ziua de Black Friday a depasit un miliard de lei, aproape jumatate din valoare reprezentand cumparaturile facute pe platforma eMag.

Nebunie in magazine de Black Friday! Unele produse, EPUIZATE in primul minut: Cat au cheltuit romanii peste noapte (VIDEO)

Cea de-a opta editie a evenimentului de shopping Black Friday a debutat in aceasta dimineata, iar in prima ora de la lansarea campaniei s-au vandut peste 300 de mii de produse in valoare de aproape 150 de.

Statistici PayU de Black Friday 2018 pentru intervalul 00:00 - 07:00: Cat de mult au cheltuit romanii peste noapte

Unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online din Romania, PayU, centralizeaza in fiecare an datele financiare despre Black Friday.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Veste importanta in aceste momente despre BLACK FRIDAY 2018

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Compania procesatoare de plati online cu cardul - PayU - va analiza pe tot parcursul zilei de vineri, in timp real, evolutia tranzactiilor de Black Friday. BLACK FRIDAY 2018 lai.

Black Friday 2018: Romanii au cumparat tot! Vanzari in jumatate de zi cat tot BF 2017

Marile magazine online au inregistrat cresteri semnificative fata de campania similara de Black Friday din 2017. Astfel, mai multe magazine, inclusiv eMAG au depasit sumele incasate anul trecut pana la jumatatea zilei.

Black Friday la eMAG: cel mai bun iPhone pe care sa-l iei in Romania

Black Friday este la eMAG si sunt reduceri la televizoare, telefoane, produse pentru bebelusi si multe altele. Daca ai asteptat tot anul pentru Black Friday la eMAG ca sa-ti iei un iPhone.

eMAG Black Friday cu super preturi la camere foto excelente

De Black Friday, iei de la eMAG aparate foto performante, la preturi foarte mici, ca sa poti surprinde momentele frumoase alaturi de cei dragi tot anul care vine. eMAG ti-a pregatit oferte bune.

Produsele care s-au vandut de Black Friday in mai putin de un minut

Daca sperai ca romanii s-au temperat in privinta cumparaturilor de Black Friday atunci te-ai inselat. Multe produse din tot atatea magazine s-au vandut extrem de repede, iar daca ai.

LIVE Black Friday la eMAG, Flanco, Altex si altii: preturi bune, reduceri, oferte

Black Friday va fi pe 16 noiembrie la eMAG. Flanco incepe in noaptea dintre 15 si 16, ca Fashion Days, iar Altex are o luna de reduceri. Aici gasesti tot ce conteaza. Aici vei gasi toate.

Black Friday 2018 eMAG: Cat costa cea mai scumpa masina vanduta de Black Friday

EMAG a doborat o serie de recorduri cu ocazia acestui Black Friday, comenzile inregistrate in prima ora de la startul campaniei fiind cu 40% mai numeroase decat in cadrul Black Friday 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )