Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cunoscut om de afaceri din Iasi, diagnosticat cu COVID-19. Ar fi intrat in contact cu mai multe persoane

B1 B1,
Cunoscut om de afaceri din Iasi, diagnosticat cu COVID-19. Ar fi intrat in contact cu mai multe persoane

Printre noile cazuri depistate pozitiv cu noul coronavirus in Romania s-ar afla si un cunoscut om de afaceri din Iasi care, inainte de a afla ca este infectat cu COVID-19 ar fi intrat in contact cu mai multe. continuă pe B1

Medic cunoscut din Iasi, diagnosticat cu coronavirus. Sotia sa este doctor pediatru si a lucrat: Sper sa nu fi molipsit vreunul dintre colegii mei

Un medic foarte cunoscut din Iasi a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Seful Clinicii de Oncologie din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iasi a fost testat pozitiv, dupa ce s-a intors de la Paris, saptamana trecuta.

Renumit medic din Iasi, diagnosticat cu Covid-19. Doctorul ar fi venit din Franta si a stat izolat la domiciliu

Alti doi ieseni au fost diagnosticati cu Covid-19 in cursul zilei de luni, 16 martie, printre acestia numarandu-se si un medic oncolog din oras, potrivit unor surse medicale.

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

O adolescenta din Iasi a cazut de la etaj, dupa ce a vrut sa iasa din casa pe geam

O adolescenta de 15 ani, din Iasi, a cazut de la etajul trei al imobilului in care locuia.

in plina pandemie, aproape 100 de romani din Iasi au plecat la munca in Germania

In timp ce romanii din strainatate sunt opriti sa mai intre in tara din pricina riscului de imbolnavire cu noul coronavirus, sunt si oameni care fac cozi la aeroporturi sa iasa. Peste 100 de persoane au luat drumul Germaniei de pe Aeroportul din Iasi. Au acasa familii, iar singura resursa financiara o reprezinta locul de munca de peste hotare.

Primarul din Iasi le cere vanzatorilor din piete sa poarte masti si manusi si sa acopere marfa cu folie

Masuri drastice in pietele din Iasi. Vanzatorii au obligatia sa poarte masti si manusi, dar si sa acopere marfa cu folie transparenta, sa nu fie atinsa de toata lumea. Este o masura pe care a luat-o Primaria, in contextul epidemiei de coronavirus. Cine incalca ordinul, risca amenzi uriase, sau chiar pierderea afacerii.

Acuzatii grave facute de un medic din Iasi: Dumnezeu cu mila! Nu este normal ce se intampla!

Acuzatii grave facute de un medic ginecolog din Iasi, dupa ce a avut de facut o operatie de cezariana unei gravide care era suspecta de coronavirus.

INS: Cifra de afaceri din comertul cu ridicata a scazut cu 16,2%

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, in termeni nominali, a scazut, in luna ianuarie a acestui an fata de luna precedenta, ca serie bruta cu 16,2%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut cu 2,4%, potrivit datelor publicate, marti, de Institutul National de Statistica INS).

webPR: Campania Fii la tine-n tara la fel ca afara din Iasi se amana!

Campania nationala Fii la tine-n tara la fel ca afara, lansata de ECOTIC in parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, a demarat la Iasi incepand cu 2 martie 2020, insa, in contextul starii de urgenta din Romania, Primaria Municipiului Iasi, impreuna cu Salubris Iasi, ECOTIC, Compania de Transport Public Iasi si APM Iasi au decis amanarea acestui proiect.

Politistii din Iasi au vazut o masina care a trecut pe rosu in viteza si s-au luat dupa ea. Au renuntat sa mai dea amenda, cand au aflat adevarul. Dimpotriva

Intamplare neobisnuita in Iasi, unde politistii au iertat un tanar care a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )