Libnet.ro
UNICEF

05:15

Politistii din Iasi au vazut o masina care a trecut pe rosu in viteza si s-au luat dupa ea. Au renuntat sa mai dea amenda, cand au aflat adevarul. Dimpotriva

Antena3 Antena3,
Politistii din Iasi au vazut o masina care a trecut pe rosu in viteza si s-au luat dupa ea. Au renuntat sa mai dea amenda, cand au aflat adevarul. Dimpotriva

Intamplare neobisnuita in Iasi, unde politistii au iertat un tanar care a trecut pe culoarea rosie a semaforului. continuă pe Antena3

O adolescenta din Iasi a cazut de la etaj, dupa ce a vrut sa iasa din casa pe geam

O adolescenta de 15 ani, din Iasi, a cazut de la etajul trei al imobilului in care locuia.

Cunoscut om de afaceri din Iasi, diagnosticat cu COVID-19. Ar fi intrat in contact cu mai multe persoane

Printre noile cazuri depistate pozitiv cu noul coronavirus in Romania s-ar afla si un cunoscut om de afaceri din Iasi care, inainte de a afla ca este infectat cu COVID-19 ar fi intrat in contact cu mai multe.

in plina pandemie, aproape 100 de romani din Iasi au plecat la munca in Germania

In timp ce romanii din strainatate sunt opriti sa mai intre in tara din pricina riscului de imbolnavire cu noul coronavirus, sunt si oameni care fac cozi la aeroporturi sa iasa. Peste 100 de persoane au luat drumul Germaniei de pe Aeroportul din Iasi. Au acasa familii, iar singura resursa financiara o reprezinta locul de munca de peste hotare.

Masina care ducea dezinfectanti la spitalele din Lugoj si Hunedoara, pradata de hoti pe drum

O masina care trebuia sa duca dezinfectanti la spitalele din Lugoj si Hunedoara nu a mai ajuns la destinatie dupa ce a fost pradata pe drum de hoti.

Primarul din Iasi le cere vanzatorilor din piete sa poarte masti si manusi si sa acopere marfa cu folie

Masuri drastice in pietele din Iasi. Vanzatorii au obligatia sa poarte masti si manusi, dar si sa acopere marfa cu folie transparenta, sa nu fie atinsa de toata lumea. Este o masura pe care a luat-o Primaria, in contextul epidemiei de coronavirus. Cine incalca ordinul, risca amenzi uriase, sau chiar pierderea afacerii.

Acuzatii grave facute de un medic din Iasi: Dumnezeu cu mila! Nu este normal ce se intampla!

Acuzatii grave facute de un medic ginecolog din Iasi, dupa ce a avut de facut o operatie de cezariana unei gravide care era suspecta de coronavirus.

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, .

webPR: Campania Fii la tine-n tara la fel ca afara din Iasi se amana!

Campania nationala Fii la tine-n tara la fel ca afara, lansata de ECOTIC in parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, a demarat la Iasi incepand cu 2 martie 2020, insa, in contextul starii de urgenta din Romania, Primaria Municipiului Iasi, impreuna cu Salubris Iasi, ECOTIC, Compania de Transport Public Iasi si APM Iasi au decis amanarea acestui proiect.

Medic din Iasi care trateaza pacientii de coronavirus: Au mai fost valuri epidemice. Cum au venit, asa au si plecat

Medicii ieseni sunt pozitivi in ceea ce priveste situatia provocata de coronavirus la noi in tara si asta pentru ca absolut toti pacientii internati in acest moment la Iasi sunt bine si raspund bine la tratament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )